Cum sa iti transformi propria baie intr-un SPA relaxant cu bani putini?

Din ce in ce mai multe persoane cauta idei de amenajare a baii pentru a transforma acest coltisor al casei intr-o mica oaza de relaxare, intr-un centru spa propriu si personal. Dupa o zi solicitanta, pentru foarte multe persoane relaxarea suprema inseamna un dus fierbinte, o baie relaxanta si mici gesturi de rasfat. In functie de cat sunt dispusi proprietarii sa investeasca, acestia pot amenaja un mic colt de rai in baia mica de la bloc urmand cateva sfaturi simple.

Relaxeaza-te intr-o baie curata si bine organizata

Prima regula pentru a organiza un mini-centru SPA in baia personala este ca acest coltisor sa fie perfect curatat si bine organizat. Este important ca toate obiectele sanitare sa fie curatate si toate produsele cosmetice sau de curatenie folosite zilnic sa fie depozitate in mod eficient.

Alege gresie si faianta in nuante neutre

Reamenajarea baii intr-un mic centru spa poate incepe de la schimbarea gresiei. Cele mai potrivite nuante pentru gresie sunt cele neutre, deschise si inspirate din natura, care ofera baii o senzatie de liniste si de caldura. Gresia care imita pachetul sau piatra este ideala pentru amenajarea micului centru de relaxare.

Investeste in obiecte sanitare speciale

Pentru a crea o oaza de relaxare, este important ca proprietarii sa aleaga obiecte sanitare cu functii speciale, in principiu o cada cu hidromasaj sau o cabina de dus cu sisteme de jeturi de apa.

Adu in baie elemente din natura si accesorii relaxante

Orice baie trebuie sa aiba cel putin o planta decorativa, o planta care iubeste umiditatea, dar si cateva scoici pe marginea cazii, pietre, chiar si un taburet din lemn natural si lumanarele parfumate aprinse la momentul potrivit. Din micul centru spa din baie nu trebuie sa lipseasca uleiurile esentiale, sarea de baie si betisoarele parfumate.

Leave a Reply