Ia cu tine filmele oriunde mergi! Investeste intr-un videoproiector BenQ GV1 portabil!

Atat in randul utilizatorilor din strainatate, cat si in randul utilizatorilor romani, idee de a avea un videoproiector portabil este foarte bine acceptata. Practic, ideea de a fi in mijlocul naturii si de a sta la un foc de tabara vizionand un film proiectat pe peretele cabanei sau pe usa masinii incepe sa prinda contur.

Daca laptopurile au o durata de viata a bateriei foarte restransa, iar vizionarea unui film pe tableta nu este chiar o placere datorita ecranului mic, proiectorul portabil BenQ GV1 ramane o investitie foarte buna.

Specificatiile videoproiectorului portabil BenQ GV1

Videoproiectorul portabil dispune de un sistem de proiectie DLP 3430, de o rezolutie de 480p si de un contrast de 100000:1. In randul specificatiilor tehnice pot fi mentionate si luminozitatea cu o valoare de 200 de lumeni, dar si durata de viata de 20000 de ore in utilizare normala si 30000 de ore in modul eco.

Bateria videoproiectorului are o autonomie de trei ore, iar difuzorul are o putere destul de mare, de 5W. Conectivitatea poate fi realizata fie prin Bluetooth, fie prin Wireless sau prin cablul USB C.

Designul proiectorului portabil BenQ GV1

Din punct de vedere al designului, videoproiectorul BenQ cantareste putin peste 700 de grame, este mic si foarte usor de transportat, are un port de incarcare si un port USB-C. Pe langa videoproiector, pachetul contine si un cablu USB C, o husa de protectie si o telecomanda.

O alta caracteristica ce tine de designul proiectorului portabil BenQ GV1 este legata de balamalele reglabile si posibilitatea de a corecta trapezul in mod automat. Conectat la internet, acest dispozitiv mic si inteligent poate fi utilizat oriunde in casa, dar si in exterior, dispunand de diverse aplicatii utile pentru consumatorii de media de tipul Netflix sau Youtube.

Leave a Reply