Telefon mid-range cu o autonomie excelenta: Nokia 5.3 Android One

Unul dintre cele mai asteptate telefoane mid-range ale anului 2020 este Nokia 5.3, ideal pentru utilizatorii care cauta un telefon cu Android bun la un pret accesibil. Acest model este inclus in segmentul sub 1000 de lei si se comporta excelent pentru pretul platit.

Nokia 5.3: design, constructie si  baterie

Modelul de telefon mid range Nokia 5.3 are un aspect frumos, modern, carcasa dintr-un plastic placut la atingere care nu aluneca si nu atrage amprentele. Acest model are un ecran drept, colturi si margini cu mici curburi, astfel incat sa fie usor de tinut in mana. Bateria de 4000 mAh are o autonimie excelenta care ajunge pentru 2 zile de utilizare intensa.

Nokia 5.3: software si performanta

Cea mai noua versiune Android One ruleaza pe acest telefon mid-range, cu actualizarile de securitate la zi. Android One este un sistem de operare curat, aerisit, ce dispune de aplicatiile din suita Google preinstalate.

Din punct de vedere al specificatiilor hardware, telefonul foloseste un procesor octa core Snapdragon 665 care este realizat pe o tehnologie de 11 nm, de o memorie RAM de 4 GB, o memorie de stocre de 64 GB cu posibilitate de extindere prin card SD. Din acest punct de vedere, telefonul raspunde la comenzi fara probleme si se misca foarte bine.

Nokia 5.3: ecran si sunet

Cu o diagonala de 6.55 inchi a ecranului de tip IPS LCD, Nokia5.3 este un model foarte bun pentru clasa mid-range in care este inclus. Rezolutia de 720 x 1600 nu deranjeaza deloc, culorile sunt placute si luminozitatea ecranului suficienta pentru utilizare in toate conditiile meteo sau de iluminare artificiala.

Nokia 5.3: camera foto si video

Nokia 5.3 dispune de o camera modesta cu senzor de 13 MP si este ajutata de AI si de un senzor ultra-wide de 5 MP, care realizaza fotografii nu foarte performante.

Leave a Reply