Un telefon 5G ieftin si performant, cu un ecran de 90 Hz – OnePlus Nord

Un telefon mid-range care nu costa o avere, insa ofera o foarte buna experienta utilizatorilor si dispune de conectivitate 5G, modelul Nord lansat de OnePlus se va dovedi foarte apreciat de “vanatorii” de telefoane de buget.

Specificatiile telefonului OnePlus Nord

OnePlus Nord este un telefon cu un ecran de 6.4 inch si cu o rezolutie Full HD (1080 x 2400 pixeli) care are o rata de refresh de 90 Hz. Acest model dispune de un senzor de amprenta incorporat in display si de optiunea de a face unlock.

La interiorul modelului OnePlus Nord, utilizatorii vor gasi un procesor Snapdragon 765G, cu un spatiu de stocare de maxim 256 GB si o memorie de 8 sau 12 GB. Bateria telefonului se incarca foarte repede la 30 W, astfel incat in 30 de minute se incarca pana la 70%, iar bateria are valoarea de 4115 mAh.

Camere foto si optiunea de filmare oferita de telefonul OneNote Nord

Telefonul nu dispune de input pentru casti, insa exceleaza la capitolul fotografii si filmari. Modelul OnePlus Nord are doua camere in fata si patru camere pe spate. Setup-ul de selfie este format din senzorul de 21 MP si de senzorul ultrawide de 8 MP pentru pozele de grup.

Pe spate, telefonul dispune de un senzor principal de 48 MP f/1.75 ce ofera stabilizre optica si electronica, un senzor ultrawide de 8 MP si unul de 5 MP care detecteaza profunzimea campului. Cu acest telefon, utilizatorii pot filma 4 K la 30 Fps, dar si slowmotion de 240 fps la 1080 pixeli. Versiunea de baza a telefonului nu va costa mult, ajungand pana la 500 de euro pentru versiunea cu mai mult RAM si spatiu de stocare.

Leave a Reply