Sandalele gladiator – incaltamintea femeilor indraznete. Cum le porti si cum le asortezi?

Tendinta relativ noua in materie de moda, sandalele gladiator au intrat si in preferintele fashion din Romania in urma cu cativa ani. Aceasta tendinta a fost imbratisata cu interes de catre femei de toate varstele.

Acest tip de incaltaminte a cucerit inimile a mii de femei prin confort, flexibilitate, durabilitate si suport oferit piciorului. Conceptul provine din modelele pe care le purtau razboinicii romani pe campul de lupta. Acum, sandalele gladiator pot fi asortate cu o multime de tinute, fiind foarte versatile.

Avantajele pe care le ofera sandalele gladiator celor care le poarta

Sandalele gladiator pot deveni rapid perechea de incaltaminte preferata din garderoba. Aceste sandale sunt foarte cofortabile, au un calapod destul de simplist, fara prea multe pretentii, imbraca foarte frumos piciorul si ofera libertate de miscare. In plus, pot fi purtate sezoane intregi fara sa se demodeze.

Sandalele gladiator ofera piciorului sustinerea de care are nevoie, creeaza o postura sanatoasa de mers si sunt extrem de versatile, pentru ca pot fi combinate aproape cu orice piesa vestimentara din garderoba.

Modele de sandale gladiator cu care femeile isi pot imbogati garderoba

  • sandalele gladiator lungi sunt elegante, imbraca piciorul cu foarte multe barete din material rustic sau din piele si reprezinta o alegere buna pentru un look extrem de elegant. Acestea pot fi joase sau cu toc. Atentie! specialistii nu recomanda purtarea sandalelor gladiator foarte lungi cu o fusta sau o rochie foarte scurta. De asemenea, nu sunt recomandate femeilor cu picioare scurte si groase;
  • sandalele gladiator scurte au barete joase, pana la nivelul gleznei, dau dovada de versatilitate in asortare si sunt flexibile la purtare. Acestea pot fi joase sau cu toc inalt, cele cu toc fiind foarte atractive si oferind un look sexy pe toata perioada verii.

Leave a Reply