Samsung Galaxy S20 promite sa revolutioneze fotografia!

Un telefon smart dedicat celor care isi propun sa utilizeze un astfel de dispozitiv pentru a surprinde cele mai frumoase momente, Samsung Galaxy S20 revolutioneaza fotografia si ajuta utilizatorii sa faca inregistrari video de cea mai buna calitate si sa distribuie continutul.

Pe langa faptul ca asigura fotografii exceptionale, Samsung Galaxy S20 ofera si un spatiu masiv de stocare si reprezinta un salt imens in rezolutia si zoom-ul fotografiei de pe telefon.

Caracteristici care sustin ideea ca Samsung Galaxy S20 revolutioneaza fotografia

Rezolutia inalta de 108 MP permite utilizatorilor sa apropie imaginea oricat de mult au acestia nevoie si sa observe detalii care erau imposibil de observat cu alte dispozitive de acest gen. Cu alte cuvinte, zoom-ul ofera experiente nemaiintalnite la un telefon mobil, utilizatorii avand posibilitatea de a mari imaginea de pana la 100 de ori pentru a observa detalii ascunse.

Zoom-ul optic hibrid 10X este asigurat de o lentila revolutionara pozitionata vertical si de un senzor de imagine de inalta rezolutie. Dimensiunea senzorului este aproape triplata, permitand utilizatorilor sa surprinda diferite peisaje sau sa faca fotografii si noaptea. Atunci cand modul noapte este activat, sistemul de camere de nivel profesionist va capta cele mai frumoase imagini, foarte clare, in conditii de iluminare slaba, fara a pierde din claritate.

Nu in ultimul rand, camerele video 8K revolutioneaza modul in care utilizatorii fac fotografii si inregistreaza imagini succesive. In prezent, aceasta este cea mai inalta rezolutie video pe un telefon smart, utilizatorii avand oportunitatea de a extrage chiar si cadre statice de 33 MP dintr-o inregistrare video 8K.

Ultimul, insa nu cel din urma, avantaj pe care il ofera functia AI sofisticata consta in stabilizarea imaginii video, intocmai ca si o camera de actiune. Senzorul si stabilizatorul au rol important in echilibrarea miscarii camerei, astfel incat imaginea obtinuta sa nu devina instabila sau neclara, ci sa aiba un aspect cat mai apropiat de perfectiune.

Leave a Reply