Samsung anunta lansarea a trei modele de telefoane premium

Iubitorii de telefoane mobile si de dispozitive Samsung vor fi extrem de fericiti sa afle ca aceasta companie a pregatit pentru lansare trei noi modele de telefoane smart premium.

Samsung isi propune sa lanseze o noua serie de telefoane Galaxy Note 20 in luna august a anului 2020, Galaxy Fold 2 in luna septembrie si Galaxy S20 in luna octombrie a anului 2020. Cu aceste trei noi modele de telefoane au fost concepute in ideea in care  Samsung face tot ceea ce este posibil pentru a recupera o parte din vanzarile pierdute in perioada pandemiei cu Coronavirus.

Samsung Electronics va lansa smartphone-urile in aceasta ordine, incercand sa nu ii lase pe cei de la Huawei sa le “fure” prima pozitie in topul vanzarilor de telefoane mobile. Concret, fiind cel mai mare producator de telefoane mobile la momentul actual, Samsung isi apara aceasta pozitie prin lansarea de noi dispozitive.

Galaxy Fold 2 este al doilea model de telefon smart pliabil, mult mai bine gandit, cu un design ergonomic si un aspect foarte modern. Pe de alta parte, Galaxy S20 este un telefon smart dedicat pasionatilor de fotografie si tuturor celor care vor sa investeasca banii in mod inteligent, fara a fi nevoiti sa isi cumpere o camera foto performanta.

Compania coreeana Samsung a intrat in industria electronica la finalul anilor 1960 si pana acum si-a asigurat un loc fruntas in topul celor mai cunoscute business-uri de acest fel la nivel mondial, cu numeroase premii in palmares si o multime de produse de inalta calitate. Intentionand sa isi pastreze acest loc, expertii Samsung lanseaza permanent noi modele de dispozitive smart cu care sa atraga un numar mare de utilizatori.

Leave a Reply