Reguli importante pentru accesorizarea rochiei de seara

Accesoriile sunt foarte importante si chiar dau stil si clasa unei tinute, de aceea alegerea lor este extrem de importanta. Pentru femeile care participa la un eveniment special si trebuie sa isi accesorizeze rochia de seara in mod corect, alegerile trebuie sa fie reusite, in caz contrar vor atrage atentia in mod negativ asupra tinutelor lor.

Bijuteriile ce vin in completarea rochiei de seara

Pentru accesorizarea rochiei de seara, bijuteriile folosite in tinutele casual nu sunt potrivite. Accesoriile care nu contrasteaza cu stilul sau culoarea rochiei, cele de dimensiuni mai reduse vor fi potrivite rochiei elegante. spre exemplu, daca tinuta de zi a fost accesorizata cu un colier supradimensionat si foarte colorat, acesta nu trebuie sa vina in completarea rochiei de seara.

Este foarte important ca femeile sa tina cont de tipul rochiei pe care il poarta. Decolteul este un element la care acestea se pot raporta foarte bine. Pentru rochiile cu un decolteu adanc, lantisoarele sau colierele lungi se vor dovedi potrivite, deoarece vor atrage atentia asupra acestei frumoase zone a corpului. Daca rochia nu are maneci, atunci trebuie accesorizata cu o bratara delicata.

Accesorizarea rochiei de seara cu poseta potrivita

Rochia de seara trebuie asortata cu un clutch sau o poseta potrivita. Un clutch elegant si mic se va potrivi rochiilor de seara, in niciun caz gentile supradimensionate si cu multe barete. De asemenea, femeile pot alege o poseta mica, de seara, cu o bareta subtire, intr-o culoare in ton cu rochia.

Accesorizarea rochiei de seara cu pantofii

Pantofii sunt esentiali pentru orice tinuta, mai ales pentru tinutele de seara. Specialistii in fashion nu recomanda incaltamintea cu talpa plata, cu platforma sau balerinii, ci rochia de seara trebuie asortata cu pantofi sau sandale cu toc inalt.

Leave a Reply