Redmi Note 9 Pro – unul din cele mai vanate telefoane la un pret decent

Redmi Note 9 Pro este un telefon inteligent foarte bun lansat in luna aprilie a anului 2020. Desi nu are un pret exagerat, prezinta caracteristici foarte bune, avand un procesor performant, memorie RAM de 6 GB si un ecran suficient de mare. Xiaomi este un competitor de temut pentru marile branduri din industria telefoanelor smart si nu numai, de aceea si modelul Redmi Note 9 Pro a fost foarte bine conceput.

Designul modelului Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Modelul lansat de Xiaomi are un design destul de familiar, cu o carcasa similara cu muchiile si marginile ecranului, cu finisaje premium, in care spatele telefonului este acoperit cu sticla. Camerele foto de pe spate sunt asezate in cadrul unui patrat in partea de sus a telefonului, iar butoanele de volum si butonul de pornire-oprire sunt integrate pe muchiile telefonului.

Utilizatorii vor gasi repede difuzorul pe muchia de jos a telefonului, microfonul, portul USB-C si portul audio 3.5 mm, iar pe muchia de sus transmitatorul infrarosu si microfonul ce anuleaza zgomotul de fundal. Telefonul dispune de un slot microSD pe muchia stanga in care utilizatorii pot integra doua SIM-uri.

Performantele telefonului Redmi Note 9 Pro

La capitolul performante, acest smartphone mid-range exceleaza, motiv pentru care este apreciat de vanatorii de telefoae de buget. Cert este ca memoria RAM este de 6GB, iar procesorul este un Qualcomm SM7125 Snapdragon 720G quad-core ce ofera utilizatorilor putere suficienta. Sistemul de operare folosit este Android 10, care merge foarte bine, tinand cont de optimizarile adaugate de specialisti.

Nu in ultimul rand, Redmi Note 9 Pro vine cu 64 GB / 128 GB memorie internă de stocare si cu trei camere foto Ultra Wide, Wide si Macro, reusind sa filmeze cu rezolutii mari 4K si cu Super slow motion.

Leave a Reply