Cum recunosti adidasii originali? Invata sa depistezi fake-urile

Din pacate, in societatea moderna actuala, piata pieselor vestimentare si de incaltaminte contrafacute este din ce in ce mai dezvoltata, motiv pentru care este necesar ca oamenii sa stie cum pot distinge piesele vestimentare originale de cele contrafacute si produsele de brand de cele fake. Preturile fake-urilor sunt mai accesibile decat cele ale originalelor, insa calitatea este mult redusa.

Cei care opteaza pentru o pereche de adidasi copiati dupa modelul unui brand renumit risca dureri de picioare, bataturi si un miros neplacut al picioarelor, precum si accidentarile.

Semne distinctive ale adidasilor Nike originali

Unul din cei mai importanti “jucatori” pe piata articolelor sportive este Nike. Ambalajul unei perechi de incaltaminte Nike originala este confectionat din carton rezistent, iar adidasii propriu-zisi pot fi identificati cu ajutorul unui cod, denumit SKU number.

Totodata, detaliile joaca un rol foarte important in descoperirea adidasilor Nike originali. Cusatura adidasilor va fi intotdeauna realizata foarte bine, fara mici imperfectiuni.

Semne distictive ale pantofilor sport Adidas originali

Brandul Adidas este renumit pentru modelele de sneakersi ideali atat pentru mediul urban, cat si pentru tinutele de antrenament. Adidasii Adidas au numere de identificare diferite, astfel incat, daca sunt originali, au un cod diferit pentru fiecare pantof in parte, chiar si daca fac parte din aceeasi pereche.

In plus, eticheta de hartie este atasata in prima gaura pentru siret si modelele originale au zona calcaiului usor bombata, niciodata dreapta.

Cum sa eviti achizitionarea unor fake-uri?

In primul rand, cumparatorii de adidasi trebuie sa simta intuitiv daca modelul ales este fake sau original. Mirosul de lipici, cusaturile incorect realizate, logo-urile replicate cu stangacie, precum si achizitionarea acestora din magazine online despre care nimeni nu a auzit vreodata, sunt doar cateva semnale de alarma care avertizeaza asupra cumpararii unor fake-uri.

Leave a Reply