Cum porti si cum combini botinele bej?

Bejul este poate cea mai eleganta culoare neutra, o culoare care nu se demodeaza si care poate fi folosita deopotriva in perioada calda, cat si rece. In sezonul rece, botinele bej sunt la mare cautare. Acestea pot fi combinate cu diferite articole vestimentare si pot atrage atentia in mod placut si discret trecatorilor.

Tinuta casual poate fi completata de botinele bej

Femeile care vor sa isi alcatuiasca o tinuta casual impresionanta pot opta pentru botinele bej. Aceasta culoare este perfecta pentru tinutele de zi cu zi ce includ camasa, pulover si pantaloni. O pereche de blugi, o camasa in carouri si o pereche de botine bej reprezinta alegerea perfecta. Atat botinele bej cu talpa plata, cat si cele cu toc mediu pot crea o tinuta casual placuta.

Botinele bej se pot combina cu alte articole in nuante pamantii

Culoarea bej se combina perfect cu nuante pamantii, precum maro ciocolatiu sau maro deschis. Aceste articole vestimentare sunt perfecte si se imbina cu botinele bej, la fel ca si articolele vestimentare in verde masliniu sau cu imprimeuri militare. Cert este ca bejul este o culoare indrazneata, eleganta, moderna, ideala pentru orice ocazie.

Combinatia bej-rosu si bej-negru

Bejul este o culoare ce se poate include in mai multe tinute si se poate combina cu cele mai sexy dintre culori: rosu si negru.

Botinele bej pot fi combinate cu o tinuta eleganta sau sobra, rock, de culoare neagra, spre exemplu, cu o pereche de leggings si un pulover negru.

La polul opus, botinele bej pot fi combinate cu articolele vestimentare rosii, care dau energie, forta si pasiune tinutelor, in timp ce bejul le pondereaza si le face perfecte pentru evenimente sociale.

Leave a Reply