Cum porti camasa alba clasica in combinatii interesante?

Una dintre piesele vestimentare care nu lipsesc din garderoba niciunei femei care se respecta este camasa alba clasica. Aceasta trebuie asortata in mod modern si corespunzator pentru ca look-ul creat sa nu fie unul monoton, ci in trend. Camasa alba este una dintre piesele vestimentare evergreen, indiferent de anotimp, de varsta sau silueta purtatoarelor si de preferintele vestimentare.

Camasa alba clasica si fusta midi plisata – o combinatie reusita

Cu siguranta, camasa alba clasica poate fi combinata cu o fusta midi plisata si astfel va capata o valoare inedita. La aceasta combinatie se recomanda si asortarea unei centuri late, purtarea unor sandale flat si a unei genti tote de dimensiuni mari.

Camasa alba clasica si pantalonii bermude sau biker

Celebrul creator de moda Fendi recomanda asortarea camasii albe clasice cu pantalonii bermude sau cu colantii scurti de tip biker, cu centura utilitara de tip borseta la brau si cu pantofii stiletto, o geanta de mana si ochelari de soare cu rame masive. Acest look readuce la viata un stil al anilor 80, unde camasa alba este piesa centrala.

Camasa alba clasica asortata cu pantaloni scurti si sacou – o combinatie indrazneata

Camasa alba clasica poate fi combinata cu o pereche de pantaloni scurti si sacou, o geanta de mana si o pereche de pantofi cu tenta sport, pentru job-urile la care nu se impune un anumit dress-code, dar si pentru iesirile in oras.

Camasa alba clasica asortata cu un costum tuxedo pentru un look androgin

O alta combinatie putin spus interesanta este camasa alba clasica si costumul tuxedo. Imbinarea este plina de mister, stil si senzualitate, erotism, o combinatie adrogin-feminina care da impresia de “bad girl” sau de “independent woman”.

Leave a Reply