Cum porti si cum accesorizezi jacheta bomber in aceasta toamna?

Un element cheie al oricarei garderobe feminine este jacheta-bomber. Acasta are un aer fresh si da un look scolaresc, dar, daca este accesorizata si asortata asa cum trebuie, poate deveni elementul-cheie al tinutelor elegante, chic. Tot ceea ce trebuie sa faca femeile puternice care nu se tem de combinatii interesante este sa mizeze pe jacheta lor bomber ce poate sa acopere orice stil vestimentar si sa o poarte in mod corespunzator.

Poarta jacheta bomber cu tricouri simple cu grafica interesanta si blugi boyfriend

Jacheta bomber poate fi purtata cu succes cu un tricou simplu si totodata chic, cu o grafica interesanta sau un mesaj puternic, impreuna cu o pereche de jeansi boyfriend si tenesii preferati. Acesta va deveni outfit-ul perfect pentru un sfarsit de saptamana in care doamnele nu vor decat sa se plimbe, sa faca cumparaturi si sa stea la sueta cu prietenele.

Jacheta bomber + blugi – cea mai simpla si mai interesanta combinatie

Jacheta bomber poate fi purtata cu succes cu o pereche de blugi. Aceasta combinatie este cea mai simpla, mai reusita si mai usor de obtinut, rapida, lipsita de complicatii si de sofisticatii, insa nu se poate spune ca nu este o tinuta de efect.

Jacheta bomber + tricou crop top – o combinatie feminina si sexy

Atractiva piesa vestimentara de tip crop top va atrage toate privirile daca va fi combinata cu o pereche de jeansi skinny si cu o jacheta bomber. Cu siguranta, in sezonul rece femeile nu ar trebui sa poarte un crop top cu o vedere prea generoasa la abdomen, daca pantalonii nu vin cu talie inalta, insa putina piele la vedere este sexy.

Poarta jacheta bomber cu fusta sau rochie

Tinutele care includ o jacheta bomber pot avea la baza si un articol vestimentar mai feminin, si anume o fusta cu o croiala larga, in forma de clopot sau o rochie midi si o pereche de pantofi stiletto.

Leave a Reply