Esti pasionat de tehnologie si cauti un altfel de telefon? Vezi ce iti ofera Samsung Galaxy Fold!

Telefonul Samsung Galaxy Fold a fost mult asteptat de catre pasionatii de tehnlogie. Acesta a “furat” startul lansarii pe piata a telefoanelor pliabile, specialistii prezentand un prototip la finalul anului 2018 si anuntand lansarea sigura a produsului in anul 2019. Din pacate, lansarea a fost amanata penru ca reviewerii au descoperit cateva imperfectiuni. Dupa corectarea neajunsurilor, a fost lansata pe piata varianta 1.1. GalaxyFold care a inceput sa se vanda si in Romania.

Ce are atat de deosebit acest telefon?

In primul rand, dispune de un ecran pliabil, este mare cat o tableta si propune un design complex ce include o balama si o inginerie fascinanta. Telefonul Samsung Galaxy Fold este primul telefon pliabil de pe piata, cu doar 6.9 mm in talie cand este deschis, fara a exista temerea ca unul din mecanismele care intra in componenta sa s-ar putea slabi.

Deschis, telefonul este o mini tableta compactabila. Inchis, modelul Samsung Galaxy Fold lasa impresia a doua telefoane suprapuse. Poate fi folosit cu o singura mana si are o constructie solida, din sticla, metal si plastic. Balamaua dispune de capace atat in partea de sus, cat si in partea de jos, astfel incat scamele sa nu mai aiba acces in interior.

Cu un display generos, placut privirii, modelul Samsung Galaxy Fold are un ecran interior Dynamic AMOLED de 7.3 inchi cu o rezolutie de 2152 x 1536 pixeli. Cu un total de sase camere, un sistem de operare Android si un CPU Single-core 2.84 GHz + Triple-core 2.42 GHz + Quad-core 1.8 GHz, modelul de telefon pliabil modern cu o camera duala de 10 MPsi 8 MP are caracteristici peste asteptarile celor care il utilizeaza.

Leave a Reply