Palaria este un accesoriu practic si stylish. Alege modelul potrivit tinand cont de forma fetei

Atat vara, cat si primavara, palariile sunt nelipsite din tinutele doamnelor si domnisoarelor chic, care doresc sa isi creeze tinute deosebite si totodata sa se protejeze de razele soarelui. Iarna, palariile din fetru tin de cald si previn migrenele declansate de temperaturile foarte scazute. Palaria este un accesoriu important al oricarei garderobe, important este sa fie aleasa in mod corespunzator, in functie de forma fetei.

Ce palarii sa evite femeile cu fata alungita

Specialistii nu recomanda femeilor care au fata alungita sa poarte palarii cu boruri mari sau care se sprijina pe frunte, si nici sepci. Totodata, persoanele cu fata alungita nu vor putea purta astfel de accesorii cu boruri inguste sau care se poarta intr-o parte.

Palarii potrivite pentru femeile cu fata rectangulara

Doamnele si domnisoarele care au fata rectangulara pot investi in palarii cu boruri rotunde, clopot sau in clos. Este indicat ca aceste persoane sa nu poarte sepci cu un cozoroc voluminos si nici palarii de tip fedora.

Ce tip de palarie se potriveste femeilor cu fata in forma inimii?

Femeile care au obrajii proeminenti si barbia ingusta trebuie sa poarte palarii de tip fedora sau cu boruri inguste, in niciun caz nu li se recomanda palarii cu boruri largi si caciuli crosetate.

Ce palarii sa porti si ce modele sa eviti daca ai fata in forma de diamant sau rotunjita

Femeile care au fata rotunjita vor trebui sa poarte palarii pe crestet, astfel incat fruntea sa fie la vedere, dar si palarii fedora, evitand modelele cu boruri circulare.

Pe de alta parte, fetei in forma de diamant i se potriveste orice tip de palarie, atat timp cat este purtata pe crestet si lasata usor pe ceafa, cu exceptia modelelor floppy.

Tags:

Leave a Reply