Ai nevoie de casti wireless cu o autonomie ridicata? Oppo Enco pot fi o solutie!

Nu este nimic nou in faptul ca in prezent, din ce in ce mai multe persoane investesc in modele de casti performante pe care le pot folosi atat pentru a vorbi la telefon cand conduc masina, cat si pentru a asculta muzica. Unul dintre modelele favorite la care multi consumatori online se opresc este Oppo Enco W31.

Caracteristici Oppo Enco W31

Castile Oppo Enco W31 sunt cu adevarat performante, lansate pe piata nationala si internationala in urma cerintelor utilizatorilor. Cutia de transport sau incarcare este rotunjita si placuta la atingere si dispune de un material soft touch. Castile sunt usor de atasat la interior cu pini si magneti si dispun de un buton pentru pairing, cantarind foate putin.

Din punct de vedere al materialelor din care sunt realizate, castile sunt fabricate din plastic de cea mai buna calitate, cu un dop de silicon moale si un corp ergonomic. Aceste accesorii stau foarte comod in ureche, fara a exista posibilitatea de a cadea la jogging, la sala de fitness sau atunci cand utilizatorii  fac flotari sau alte exercitii fizice.

Fiind rezistente la praf in regim IP54, castile au un senzor optic ce opreste automat muzica atunci cand sunt socase din urechi si o porneste atunci cand sunt bagate la loc in urechi. Sunetul este transmis prin conexiunea stabila via Bluetooth 5.0.

Bass-ul este puternic, profund, se simte foarte puternic si volumul ridicat nu deranjeaza utilizatorul, ci asigura un sunet clar si un volum excelent. Fiecare casca ofera 3 ore de playback muzical si, gratie cutiei de transport si incarcare, durata se ridica la 15 ore pentru a asculta muzica si 12 ore pentru apeluri.

One Response

Leave a Reply