Ai nevoie de o boxa de petrecere performanta? Iata specificatiile modelului Trust Klubb MX GO!

Nu putine sunt persoanele care prefera sa investeasca intr-o boxa de petrecere si nu in sistemele audio de tip 5.1. Boxele de petrecere se vor dovedi usor de folosit, de transportat si de montat, ideale pentru petrecerile de interior, dar si de exterior, indiferent de locatia in care au loc.

Boxa Trust Klubb MX GO va putea fi folosita atat la petrecerea aniversara ce are loc in incinta locuintei intre prieteni, dar si la un gratar. Acest dispozitiv nu este conceput sa tina locul unui sistem audio pentru TV sau PC, nici nu va oferi o calitate audio extraordinara, dar va lumina pe ritmurile melodiilor si se va auzi foarte bine la orice petrecere.

Caracteristici si performante boxa Trust Klubb MX GO

Boxa Trust Klubb MX GO are o putere de 160 W peak si 80 W RMS, are doua difuzoare de tip tweeter si woofer care se aud foarte clar. Bass-ul este bun, cu conditia sa nu fie dat la maxim pe melodii hip-hop agresive.

Pentru a reda muzica pe aceasta boxa utilizatorii au la dispozitie conexiunea prin Bluetooth de pe telefon sau prin card microSD ori jack audio. Pentru adeptii serilor de karaoke, se poate conecta un microfon prin jack de dimensiuni mari pentru a canta melodiile preferate.

Setarile boxei sunt simple, bassul se poate regla usor, utilizatorii dispun de control pentru volum, sursa si lumini care se pot transforma intr-o mini-discoteca. Nu in ultimul rand, boxa dispune de roti si de maner pentru a putea fi transportata intocmai ca un troller. Materialul din care este realizata boxa este un plastic dur care nu se va indoi si nu se va sparge rapid.

Leave a Reply