LG Velvet – smartphone-ul care trezeste atentia comunitatii tech si utilizatorilor

LG Velvet este un telefon smart 5G pe care specialistii au mizat deoarece este o varianta mai accesibila, comparativ smartphone-uri care ajung la cateva mii de lei vandute de competitie. Pretul pentru un telefon cu asemenea specificatii de top este adecvat, iar specialistii sustin ca experienta in timpul utilizarii se va dovedi extrem de placuta.

Cei care sunt in cautarea unui smartphone echilibrat care ofera o buna experienta de utilizare pot sa ia in calcul investitia in LG Velvet, din cel putin urmatoarele motive:

Design placut, soft bine optimizat

Smartphone-ul LG Velvet are un soft foarte bine optimizat, dar si un design foarte placut, practic impecabil. LG Velvet are un design similar telefoanelor Samsung, cu ecran curbat si spatele curbat, insa imbina foarte bine componentele.

Cu o camera foto principala capabila sa genereze fotografii de pana la 48 MP, LG Velvet face fotografii detaliate, corect expuse si aproape de cele profesionale, capturand in mod eficient culorile si pastrand nuantele naturale, fara sa supra-satureze sau sa exagereze.

Cu ce impresioneaza utilizatorii modelul LG Velvet?

Pe langa aspect si softul bine optimizat, noul LG Velvet impresioneaza utilizatorii prin gesturile integrate, indeosebi “Back” care se poate realiza de pe orice muchie din exterior spre interior, precum si prin prezenta portului audio 3.5 mm. Acest port asigura adeptii castilor cu fir ca pot profita de acest model chiar si pentru viitorul retelelor 5G.

In plus, modelul LG Velvet permite utilizatorilor sa faca zoom audio in timpul filmarilor, lucru pe care nu multe telefoane il permit. Bateria este decenta si permite utilizatorilor pastrarea timp de 2 zile fara incarcare, folosindu-l la capacitate medie. Gratie incarcatorului rapid de 25W, perioada de incarcare va fi foarte scurta, iar utilizatorii se pot bucura de functiile telefonului la doar cateva zeci de minute de la conectarea incarcatorului.

Leave a Reply