Lanmodo Vast 1080P – Camera video auto cu Night Vision

O camera video auto este o necesitate in ziua de astazi, nu un moft al utilizatorilor. Specialistii recomanda noul model de camera video auto cu night vision, Lanmodo Vast 1080P, care imbunatateste vizibilitatea la volan.

Aceasta camera este de fapt un sistem de vedere nocturna special creat pentru utilizarea in autoturism. Modul de functionare este simplu, camera se plaseaza direct pe bord si asigura sofatul in conditii de maxima siguranta chiar si atunci cand este ceata, cand conditiile de vizibilitate sunt scazute, cand afara precipitatiile sunt puternice si limiteaza campul vizual.

Caracteriristicile camerei video auto cu night vision, Lanmodo Vast 1080P

Acest sistem dispune de un suport auto cu ventuza, de un cablu de alimentare la bricheta auto, de un cablu de input, un adaptor ODB, un pad anti-alunecare si de o surubelnita necesare instalarii. Montarea dispozitivului este simpla, mai ales pe autoturismele mai vechi. utilizatorii trebuie doar sa urmeze pas cu pas instructiunile oferite in pachet.

Display-ul camerei auto este modern, seamana cu un display de infotainment si nu ocupa mult spatiu pe bordul autoturismului, avand dimensiunea de 22.5 cm x 8.5 cm. Este un model de tip IPS cu diagonala de 8.2 inchi si o rezolutie Full HD.

Lentilele de inregistrare capteaza imagini in infrarosu alb-negru sau color, in functie de preferinte, la un unghi de 36 de grade, distanta acoperita de infrarosu fiind de pana la 300 de metri. Din pacate, ecranul nu ofera un input tactil, astfel ca interactiunea se face prin intermediul unor butoane fizice din zona superioara.

Dispozitivul ce poarta denumirea Lanmodo Vast 1080P Night Vision dispune de functionalitatea de vedere nocturna care devine foarte utila in numeroase scenarii, nu numai pe bezna, ci si in conditii de ploaie puternica, atunci cand campul vizual este limitat si stergatoarele nu fac fata.

Camera poate fi activata nu numai pentru inregistrare, ci si pentru ca utilizatorii sa vada clar ceea ce se afla in fata lor, printre picaturile de ploaie, prin ceata sau pur si simplu in conditii de vizibilitate extrem de precara.

Leave a Reply