Inventii revolutionare despre care nu ai aflat inca, dar le vei dori in casa ta!

Desi romanii inca nu sunt in numar mare adepti ai conceptului de casa inteligenta, ar trebui sa ia in calcul ca isi pot imbunatati modul in care traiesc prin intermediul unor inventii revolutionare care le ridica nivelul de trai si le imbunatatesc confortul.

Investeste intr-o drona inteligenta care iti pazeste casa de hoti

Daca pana nu demult, sistemele de supraveghere clasice facea fata intentiilor raufacatorilor, acum dronele le anticipeaza acestora miscarile mult inainte de a pasi pe proprietatea privata. Drona nu costa mult si vine cu ceva special comparativ cu aparatele de securitate ale locuintei. Daca hotii depasesc un anumit prag, drona se transforma intr-un detectiv, urmareste hotii si inregistreaza imaginile pe care le si transmite in timp real pe telefonul mobil sau pe tableta utilizatorului.

Investeste in aspiratorul robotel care te ajuta la treburile casnice

Roboteii sunt la moda in secolul XXI, iar aspiratoarele robot sunt pregatite sa ajute utilizatorii la treburile casnice. Aceste aspiratoare moderne nu sunt foarte costisitoare si au avantajul ca pot fi programate pentru a face curatenie chiar si atunci cand proprietarii nu sunt acasa si pot dispune de o harta a locuintei, astfel incat sa nu cada de pe scari sau sa se blocheze in colturi.

Toaleta inteligenta ce are boxe incorporate: in curand si in Romania

La targul de tehnologie din Las Vegas a fost prezentata o inventie inteligenta, o inovatie pe care oricine si-ar dori-o in propria baie, toaleta inteligenta cu boxe incorporate. Aceasta toaleta este moderna si eficienta pentru ca are sezutul incalzit, lumini ambientale, are capacitatea de a se curata singura si, in plus, dispune de boxe incorporate care pot reda muzica preferata a utilizatorilor. Desi costa 8000 de dolari, este o investitie pe care multi americani o iau in calcul.

Leave a Reply