Insta 360 One X – cea mai apreciata camera video 360 a momentului

Una dintre cele mai populare camere video 360 ale momentului, foarte apreciata de cumparatori si utilizatori este Insta 360 One X. Aceasta camera video este produsa de o companie din Hong Kong si prezinta principalul avantaj de a filma totul imprejur.

Camera are doua obiective asezate opus unul fata de celalalt, iesite in relief, in afara carcasei, pentru a filma la un unghi de 180 de grade. Ceea ce inseamna ca modul de functionare al dispozitivului este simplu: o camera filmeaza in partea din fata, iar a doua filmeaza in spate, softul performant lipind cele doua materiale video intr-o imagine sferica.

Designul camerei Insta 360 One X

Camera Insta 360 One X vine cu o serie de mari avantaje comparativ cu celelalte camere de pe piata. Din punct de vedere al designului, arata foarte bine, se aseamana cu un acumulator mic ce inghesuie o tehnologie foarte complexa. Designul minimalist include doua camere foto, un aspect bombat, doua butoane si un ecran monocrom. Camera poate fi controlata si prin aplicatia de pe telefonul smart.

Performantele camerei Insta 360 One X

Camera foto Insta 360 One X are performante ridicate, fiind un dispozitiv care, la nivelul calitatii optice, campului dinamic si detaliilor imaginii, se poate compara cu un GoPro. Aceasta are diafragma f 2.0, asigura calitati de fotografiere de 18 MP, cu valori de 6080 x 3040 pixeli si o stabilizare perfecta a imaginii.

Camera stabilizeaza imaginile cu ajutorul unui giroscop interior ca si in cazul altor camere video, astfel incat utilizatorii sa nu mai fie nevoiti sa taie imaginile. In plus, softul de editare de pe telefonul mobil care vine gratuit in completarea produsului, disponibil pentru desktop, iOS si Android este foarte apreciat.

Leave a Reply