Tu stii cum sa incluzi pantalonii rosii in tinute? Iata cateva idei

Pantalonii de culoare rosie sau in culori vii reprezinta o adevarata provocare atat pentru femei, cat si pentru barbati. Din fericire, aceste modele de pantaloni sunt la moda si ajuta purtatorii sa creeze tinute fashion si sa isi dezvaluie personalitatea puternica.

Poarta pantaloni rosii si camasa alba pentru un look feminin si romantic

Pantalonii rosii pot fi asortati clasic, cu o camasa alba si un sacou sau o geaca de piele de culoare neagra. Aceasta este combinatia clasica pentru a crea un look romantic ce poate fi purtat mai ales la intalniri romantice. Tinuta camasa alba- pantaloni rosii poate fi completata fie cu un sacou, fie cu blazer negru si cu accesorii negre pentru ocazii informale.

Poarta pantaloni rosii cu tricou sau maiou negru

Combinatia rosu-negru este foarte sexy si la moda. In fond, orice articol vestimentar de culoare neagra care este combinat cu pantaloni rosii creeaza un aspect deosebit. Inclusiv accesoriile tinutelor ce includ pantaloni rosii pot fi de culoare neagra.

Combina pantalonii rosii cu o bluza nude

Pantalonii rosii vor iesi in evidenta daca sunt purtati in combinatie cu o bluza nude. Aceasta este o nuanta la moda, versatila, iar tinuta poate fi combinata inclusiv cu pantofii nude.

Look navy obtinut din combinatia pantalonilor rosii si bluzei cu dungi marinaresti

Una dintre cele mai indraznete si incantatoare combinatii care se potriveste atat in vacanta, cat si in viata de zi cu zi este cea a pantalonilor rosii si bluzei cu dungi marinaresti. Rezultatul este un look navy, tineresc si chic.

Pantaloni rosii cu alte articole vestimentare rosii

Pantalonii rosii pot fi combinati cu succes cu alte articole vestimentare rosii pentru a obtine un look monocromatic foarte reusit. Se poate vorbi de combinatia unui blazer rosu cu pantaloni rosii si de asortarea cu accesorii de alta culoare.

Leave a Reply