Incarcatorul OPPO 125W te ajuta sa iti incarci telefonul ultra rapid

Telefonul smart este o necesitate in ziua de astazi in care utilizatorii nu isi permit sa ramana prea mult timp fara baterie la acest dispozitiv. Din fericire, cei de la OPPO au lansat pe piata modelul de incarcator de 125 W si incarcatorul wireless de 65 W care ajuta utilizatorii sa se bucure de telefonul lor mobil ramas fara baterie mult mai repede decat s-ar fi asteptat.

Dezvoltarea tehnologiilor de incarcare de mare putere

In ultimii ani, dezvoltarea tehnologiei 5G la nivel mondial si diversificarea aplicatiilor cu un consum ridicat de energie au pus problema dezvoltarii unor incarcatoare de mare putere. Aplicatiile de gaming si cele de redare video reprezinta provocari in ceea ce priveste durata de viata a bateriei telefoanelor mobile si experienta de incarcare a acestora.

Liderul in dezvoltarea tehnologiei de incarcare rapida, OPPO a reusit sa le ofere utilizatorilor un dispozitiv de incarcare ultra-rapida, sigura, eficienta si convenabila, modelul de 125W.

Ce avantaje aduce un incarcator de mare putere?

Tehnologia de incarcare ultra-rapida de 125W aduce utilizatorilor marele avantaj de a incarca o baterie de 4000 mAh pana la 41% in maxim 5 minute. Incarcarea completa de 100% nu dureaza mai mult de 20 de minute. In plus, incarcatorul de mare putere este compatibil cu mai multe modele de telefoane. Incarcatorul OPPO dispune de 10 senzori de temperatura care monitorizeaza statusul incarcarii si asigura siguranta maxima in exploatare.

In alta ordine de idei, incarcatorul Wireless de 65W poate incarca orice dispozitiv wireless cu o baterie de 4000 mAh in jumatate de ora pana la valoarea maxima de 100%. Incarcatorul are toate masurile de protectie integrate, incluzand chiar si un ventilator care raceste incarcatorul si telefonul si asigura o buna functionare.

Leave a Reply