Cum sa NU te imbraci daca esti invitata la o nunta si vrei sa ai o aparitie placuta si discreta?

Invitatele la nuntile traditionale romanesti pot adopta o gama foarte variata de tinute, de la rochii elegante lungi, midi si chiar scurte, pana la costume elegante ce includ pantaloni. Exista, totusi, cateva reguli de eticheta in ceea ce priveste tinutele care nu sunt tocmai cele mai potrivite pentru a fi purtate la nunti. Practic, tinuta purtata la nunta trebuie aleasa in functie de anotimp, de locul in care se desfasoara nunta si de regulile de eticheta in acest sens.

Evita piesele vestimentare albe la nunta!

Invitatele la nunta, fie ca este vorba de nasa, soacra mica sau soacra mare, sora miresei sau orice alta persoana apropiata sau nu, trebuie sa evite piesele vestimentare albe. Mireasa este singura persoana care poate sa poarte alb la nunta si singura persoana care ar trebui sa aiba acest privilegiu. Nici rochiile de culoare bej si ivoire nu sunt tocmai cele mai reusite combinatii pentru nunta.

Nu purta piese vestimentare care lasa prea multa piele sau lenjeria intima la vedere!

Nunta este o ceremonie importanta la care participa persoane de toate varstele, de aceea ar trebui celebrata asa cum se cuvine. Nu este interzis ca invitatele sa se imbrace sexy, insa nici nu este indicat ca invitatele sa atraga atentia tuturor si sa fie in centrul atentiei, sa poarte rochii din materiale transparente care lasa lenjeria intima la vedere sau cu un decolteu foarte adanc.

Evita rochiile animal print la nunta

Imprimeul animal print este foarte strident si nu se potriveste unei ocazii atat de deosebite, in care se impune eleganta. Rochiile de nunta pot avea un imprimeu floral, delicat si deosebit.

Leave a Reply