Iluminatul baii se afla in top 3 elemente de care proprietarii trebuie sa tina cont pentru a crea un spatiu placut

Iluminatul baii nu se afla de cele mai multe ori pe lista prioritatilor atunci cand este vorba despe amenajarea propriei locuinte. De cele mai multe ori, baile traditionale din apartamentele romanesti ajung sa aiba un singur bec, slab ca si putere, ceea ce minimizeaza foarte mult utilitatea acestei incaperi. Iluminatul corespunzator al baii este foarte important pentru ca utilizatorii sa isi faca toaleta, doamnele sa se poata machia, dar si pentru a face curatenie in mod frecvent.

Lumina naturala din baie

Lumina naturala din cadrul unei bai este foarte importanta. In cazul in care proprietarii dispun de un geam in aceasta incapere, cu siguranta se vor declara foarte norocosi. Lumina naturala nu trebuie sa fie blocata, proprietarii trebuie sa evite sa foloseasca un geam mat, ci mai degraba jaluzele pe care sa le poata trage atunci cand se spala si pe care sa le poata ridica in restul zilei.

Iluminatul din jurul oglinzii

In zona oglinzii, lumina este foarte importanta. Acesta este un detaliu care nu poate lipsi din nicio baie  pentru ca este zona in care se efectueaza cele mai multe ritualuri de ingrijire si de barbierit, machiat, spalat si coafat. Corpurile de iluminat din jurul oglinzii pot fi montate pe o parte si pe alta, pozitionate la nivelul ochilor.

Iluminatul din tavan

Lumina din tavan este foarte importanta pentru orice baie. pentru o baie generoasa, lumina din tavan nu va fi suficienta. Pentru a crea o buna vizibilitate in toate locurile din baie, utilizatorii trebuie sa monteze si o lumina ambientala, o lustra sau o plafoniera care raspandeste o lumina difuza foarte placuta.

Leave a Reply