Filme si seriale noi pe Amazon Prime Video

Amazon Prime Video este o noua platforma online care a patruns si in Romania si care le ofera abonatilor sai acces la unele dintre cele mai interesante filme online subtitrate. Cu doar un singur click, acestia au posibilitatea de a descoperi pe langa productiile consacrate, noi filme de actiune sau comedie care vor transforma serile monotone in unele foarte atractive.

Luna ianuarie vine cu o multime de noutati pentru pasionatii genului. In cele ce urmeaza, veti putea descoperi o intreaga lista a celor mai noi filme si seriale online distribuite de platforma Amazon Prime Video, dar si care sunt datele oficiale de lansare.

Capote

Din 1 ianuarie, Truman Capote vine in fata telespectatorilor cu o poveste de-a dreptul fascinanta. Atentia celebrului scriitor este atrasa de un articol din ziarul New York Times din care afla despre uciderea unei familii din Kansas. Desi astfel de stiri sunt la ordinea zilei, ceva ii straneste interesul si il impinge pe barbat sa porneasca in cautarea mai multor informatii. Dorinta sa cea mai mare este aceea de a testa o teorie oarecum neobisnuita pentru vremea respectiva. In cele din urma, Truman reuseste sa adune suficient material pentru a scrie un adevarat roman, o capodopera a genului dupa cum singur recunoaste.

Hustle & Flow 

Filmul aduce in prim plan povestea fascinanta a lui Djay, un proxenent care reuseste sa isi depaseasca situatia si isi indeplineasca visul. Incepand cu 1 ianuarie 2018, cinefilii au ocazia sa urmareasca pe Amazon Prime Video  lupta acerba a unui om care vrea din tot sufletul sa devina un rapper cunoscut si apreciat.

Reservoir Dogs

Tot din 1 ianuarie, pe Amazon Prime Video  poate fi urmarita si productia lui Quentin Tarantino, unul dintre cei mai prolifici producatori americani. Un film care aduce in prim plan povestea unor pistolari urbani. Acestia sunt angajati pentru a fura niste diamante, misiune care se dovedeste a fi una plina de suspans si de actiune. Infractorii sunt surprinsi de politie si doar cativa reusesc sa scape cu viata din aceasta situatie. Unicul scop al celor ramasi este acela de a afla care dintre ei este de fapt politist sub acoperie.

Alte filme care merita mentionate si care trebuie vizionate cu prima ocazie sunt: „Black Rain”, „Burning Blue”, „Cross Bronx”, „Horsemen”, „Love Story”, „Primitive”, „Street Smart” sau „Thelma and Louise”. Toate aceste productii sunt disponibile incepand cu 1 ianuarie 2018 pe platforma de streaming online Amazon Prime Video.

De asemenea, pot fi urmarite noile seriale online subtitrate. De la „Doctor Who” si pana la „Remember me” sau „Grimm”, toate acestea reusesc sa captiveze spectatorul si sa il transpuna direct in mijlocul actiunii, astfel incat se deconecteze pret de cateva zeci de minute de la cotidianul presarat cu griji de tot felul.

Pe aceasta platforma exista productii care reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Cu putina rabdare, orice abonat va gasi cel putin un film sau un serial care sa il atraga si care sa il faca sa astepte cu sufletul la gura deznodamantul actiunii.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *