Iti doresti un telefon bine dotat, in buget? Vezi ce ofera Xiaomi Redmi Note 8T

La finalul anului 2019, Xiaomi a lansat modelul Redmi Note 8T, un telefon mid-range, dintr-o lunga serie de modele 8 (Redmi 8A, Redmi Note 8, Redmi Note 8 Pro).

Design si display

Din punctul de vedere al  design-ului si display-ului, modelul Redmi Note 8T arata fascinant, are un ecran de 6.3 inch de tip Picatura si este imbracat atat pe fata, cat si pe spate in sticla de cea mai buna calitate, Crorning Gorilla Glass 5, care ofera utilzatorului o experienta placuta si durabila.

Display-ul modelului Redmi Note 8T este de tip IPS LCD, cu o rezolutie Full HD+, rezolutie ce poate fi regasita pe majoritatea ecranelor de pe piata la momentul actual – de 1080p. Ecranul are dimensiuni destul de mari si o greutate de 200 de grame, iar utilizatorii pot folosi husa de protectie spate transparenta din silicon, menita sa protejeze telefonul.  Calitatea materialelor folosite este ridicata, iar mufa de incarcare cu port USB si posibilitate de incarcare rapida ofera utilizatorilor o experienta foarte buna.

Alte caracteristici

Telefonul poate fi folosit si ca telecomanda pentru TV, avand incorporat un senzor infrarosu, iar din punct de vedere al specificatiilor software si hardware, modelul Redmi Note 8T dispune de un chipset Qualcomm Snapdragon 655 cu procesor octa-core, un chipset nou, aparut pe piata la mijlocul anului 2019, ce ofera stabilitate la navigare.

Avand un singur difuzor, telefonul Xiaomi ofera o experienta audio mono, insa cu un volum foarte bun pentru o experienta audio placuta si pentru cei care au jocuri instalate. In utilizarea zilnica, Redmi Note 8T face fata provocarilor, utilizatorii nu intampina lag-uri, se pot bucura de camera cvadrupla cu senzor ultrawide inclusiv in conditii de iluminare nefavorabile si pot afirma ca dispun de cel mai bun smartpone mid range de pe piata.

Leave a Reply