Dispui de o garsoniera spatioasa? Iata cum o poti transforma intr-un apartament cu doua camere!

Amenajarea unei garsoniere mici este o adevarata provocare atat pentru proprietari, cat si pentru specialisti. Din fericire, in ziua de azi este posibila transformarea unei simple garsoniere intr-un apartament cu doua camere in care pot avea intimitate toti membrii familiei. Separarea spatiului se poate face cu ajutorul unor panouri glisante, dar si prin corpuri de mobilier si covoare diferite, trucuri care amplifica ideea de delimitare cat mai eficienta a zonelor.

Proprietarii care doresc o delimitare clara a zonelor dintr-o garsoniera trebuie sa ia in calcul metodele recomandate de specialisti care nu necesita autorizatiis au lucrari de constructii costisitoare.

Separa spatiul din garsoniera printr-un panou decorativ

Indiferent de stilul de design interior adoptat, proprietarii pot separa spatiul prin intermediul unor panouri decorative, a unor paravane diverse si extrem de atractive. Cei care au optat pentru stilul industrial pot apela la varianta separarii prin intermediul unor paravane de fier forjat, in timp ce persoanele care au optat pentru un stil contemporan pot alege sa delimiteze spatiul cu panza canvas care imita imaginile orbane.

Draperiile – un mijloc eficient si putin costisitor de delimitare a spatiilor din interiorul unei garsoniere

O metoda deloc costisitoare de a delimita spatiile din interiorul unei garsoniere, dar care nu ofera intimitate proprietarilor si membrilor familiei este reprezentata de folosirea draperiilor. Aceasta metoda ofera o flexibilitate ridicata deoarece proprietarii au posibilitatea de a da la o parte materialul textil asa cum isi doresc.

Foloseste obiecte de mobilier pentru a transforma garsoniera in apartament cu doua camere

Cea mai la indemana metoda de separare a zonei de living de zona de dormit in cadrul unei garsoniere este prin intermediul unei piese de mobilier. Acestea pot fi foarte inalte, de tipul unor etajere sau a unei biblioteci care sa delimitezezona si sa mascheze partial sau total patul, cu conditia de a folosi doua covoare diferite.

Leave a Reply