Cum depozitezi in mod corespunzator jucariile in camera celui mic?

Camera copilului nu este de cele mai multe ori cea mai ordonata si mai bine amenajata incapere din locuinta. Ordinea in camera copilului este un subiect foarte sensibil pentru parinti, inca de la primii pasi pe care ii face prichindelul. Unii copii nu coopereaza cand vine vorba de strangerea jucariilor si de aceea orice proiect de sortare a acestora se transforma intr-un esec. Parintii au la indemana mai multe idei pentru depozitarea in mod corespunzator a jucariilor.

Foloseste organizatoarele pentru carti

Carticelele sunt printre primele elemente pe care le cumpara parintii. Organizatoarele pentru carti reprezinta solutia perfecta pentru ordonarea cartilor cu povesti si nici nu este nevoie de foarte multa indemanare pentru ca prichindeii sa isi aseze la loc cartile pe care le-au rasfoit. Aceste organizatoare au de regula si un buzunar special pentru obiecte de scris si colorat sau pentru colile de desenat.

Cutii pentru depozitare jucarii cu roti

Clasicele cutii pentru depozitare a jucariilor pot fi inlocuite cu unele special create pentru a transforma curatenia intr-o adevarata joaca. De aceea, cutiile de depozitare a jucariilor cu roti transforma stransul jucariilor intr-un joc frumos pentru copii.

Taburete pentru cei mici cu spatiu de depozitare

Taburetele pentru cei mici pot deveni spatii de depozitare a cuburilor din lemn, a puzzle-urilor sau papusilor preferate. Aceste taburete au un design versatil, se pot incadra cu usurinta in orice tip de decor si se vor dovedi foarte eficiente in ceea ce priveste spatiul de depozitare.

Cosuri pentru depozitare jucarii

Cosurile de depozitare a jucariilor pot avea diferite dimensiuni si, daca sunt amplasate in locuri strategice in camera copilului, cu siguranta ii va capta atentia si il va ajuta sa gaseasca imediat loc pentru orice jucarie pe care o gaseste aruncata aiurea prin incapere.

Leave a Reply