Criterii de alegere dulap de haine. Specialistii te sfatuiesc!

Alegerea unui dulap de haine care sa se potriveasca in dormitor si sa fie suficient  de incapator pentru intreaga garderoba este destul de delicata. De aceea, cumparatorii trebuie sa tina cont de foarte multe detalii si sa poata raspunde la cateva intrebari importante.

Aceste intrebari includ: cat spatiu dispun pentru amplasarea dulapului? cat loc le ramane sa se miste in fata dulapului cand deschid usa? cat de inalt sa fie dulapul si care este cea mai potrivita compartimentare pentru nevoile lor?

Cat de mare trebuie sa fie un dulap de haine

In mod cert, nu exista un raspuns universal pentru aceasta intrebare, deoarece depinde foarte mult de tipul de sifonier si de spatiul pe care proprietarii il au la dispozitie.

Cu ce trebuie sa se asorteze dulapul de haine

Fiind o piesa de mobilier foarte importanta in dormitor, dulapul de haine are un impact vizual foarte puternic si nu poate fi ales fara a tine cont de restul obiectelor din incapere.

Cea mai simpla varianta este achizitionarea unui dulap  simplu ca parte dintr-un un set de mobila de dormitor, insa aceasta se poate dovedi o solutie lipsita de personalitate.

Pentru cumparatorii care aleg un stil minimalist de amenajarea dormitorului, dulapul de haine in stil Rococo se va dovedi cea mai buna alegere.

Indiferent de decizia luata, cumparatorii trebuie sa caute un echilibru estetic si sa aleaga un dulap de haine care sa se  integreze in aspectul dormitorului.

Cate usi sa aiba dulapul de haine

Dulapul de haine cu o singura usa se potriveste dormitoarelor mici, familiilor mici, in camerele de adolescenti sau camerelor de oaspeti.

Dulapul de haine cu doua usi este modelul cel mai popular pentru ca se potriveste in dormitoarele nici prea mici nici prea mari, dispune de compartimentare ingenioasa si cu ajutorul organizatoarilor, utilizatorii vor gasi loc pentru fiecare articol vestimentar.

Sifonierele cu trei patru sau cinci usi se potrivesc mai ales in dormitoarele spatioase si familiilor cu garderobe generoase.

Leave a Reply