Cum se comporta placa video Nvidia GTX 1660 Super in cele mai populare jocuri video?

Placa video Nvidia GTX 1660 este un produs de top, foarte puternic si destul de performant, dedicata gamerilor care nu dispun de un buget foarte generos pentru a investi in imbunatatirile sistemului desktop. Placa video este foarte puternica si eficienta, desi apartine clasei mid-range. Testata pe cele mai populare jocuri in randul gamerilor din Romania, aceasta placa video poate livra suficienta putere pentru o experienta de top.

Jocurile pe care a fost testata placa video Nvidia GTX 1660

Placa video Nvidia GTX 1660 a fost testata pe cinci jocuri foarte populare pentru ca specialistii sa vada daca poate rula in conditii excelente, la detalii maxime in rezolutie Full HD. Full HD este rezolutia cea mai comuna, folosita de catre gameri si potrivita pentru acest experiment.

Jocurile implicate in aceasta testare au fost CS:GO, GTA V, League of Legends, PUBG si FIFA 20. La fel de populare sunt si jocurile WoT, DOTA 2 si Fortnite, insa nu au participat la experiment. Asadar, jocurile mai sus mentionate au fost rulate in rezolutie Full HD cu detalii grafice setate pe nivelul maxim, Ultra sau Very High. Cert este ca placa video accesibila a facut fata cu brio provocarilor si rezultatele au fost incredibile.

Placa video este gandita sa livreze performanta in rezolutie FULL HD si poate rula fara probleme si jocuri in 2K. GTX 1660 este o placa video accesibila, ideala pentru jocurile cele mai populare si pentru gamerii care doresc sa se bucure de o experient cat mai buna fara a investi foarte multi bani.

Leave a Reply