Ce caracteristici utile gasesti la tableta Huawei MatePad T8?

In ultimii ani, o data cu dezvoltarea telefoanelor mobile smart, nevoia utilizatorilor de a investi intr-o tableta a fost mult diminuata. Tabletele si-au pierdut din popularitate, insa producatorii incearca sa creeze modele cu functii moderne si utile pentru a satisface cerintele celor care le mai vor inca si sa atraga utilizatori noi.

Unul din aceste modele este Huawei Mate Pad T8, o tableta nou aparuta pe piata, in luna mai a anului 2020, cu un aspect elegant, specificatii Hardware foarte bune si un sistem de operare bazat pe Android foarte curat si eficient.

Caracteristici importante ale Mate Pad T8

Din punct de vedere al designului, tableta Huawei Mate Pad T8 arata foarte bine, chiar are un aspect premium, lasand impresia unul lucru bine facut, durabil si elegant. Dispozitivul este simplu, dispune de o camera 5MPx, de un display LED de 8 inch cu rezolutia 1280 x 800, fiind un produs potrivit pentru continut media si socializare.

Tableta Mate Pad T8 poate fi achizitionata atat in varianta cu SIM, cat si in varianta fara casuta SIM, in functie de necesitatile si preferintele utilizatorului.

Dezavantajele Mate Pad T8

Sistemul de operare al tabletei este Android 10 EMUI 10 de la Huawei, fara a dispune de serviciile Google, ceea ce reprezinta cu certitudine un dezavantaj.

Avand in vedere ca este o tableta de buget, utilizatorii nu pot rula jocuri “grele” din punct de vedere grafic, ci pot folosi dispozitivul pentru jocuri simple, continut media si socializare, pentru relaxare si pentru activitati de tip videocall, pentru a urmari filme si seriale, dar si pentru elevii care urmeaza cursuri pe ZOOM.

Tableta Huawei MatePad T8 este potrivita indeosebi pentru copii, dar si pentru adultii care au nevoie de un dispozitiv care sa ruleze aplicatii simple, uzuale.

Leave a Reply