Cele mai bune tipuri de usi de interior pentru locuinta ta

Usile de interior reprezinta o preocupare foarte importanta pe care o au toti proprietarii locuintelor. Acestea nu trebuie sa distraga atentia de la decorul camerei, ci sa il completeze in mod armonios si sa ofere liniste si intimitate. Usile de interior pastreaza caldura in incaperi si rezista foarte bine in timp daca sunt alese in mod corespunzator.

Usi de interior din lemn masiv

Usile de interior din lemn  masiv sunt si cele recomandate de catre specialist pentru ca pastreaza aspectul traditional al locuintei, transforma orice casa intr-un camin si se potrivesc cu orice stil de amenajare interioara. Aceste modele de usi izoleaza acustic si termic, sunt durabile si rezista foarte bine la crapare, la aschiere si agresiuni mecanice.

Usi de interior cu miez PAL

Usile de interior cu miez PAL imita aspectul usilor traditionale din lemn masiv, insa sunt ult mai accesibile din punct de vedere al pretului si mult mai usoare.

Usi de interior cu miez de carton

Cele mai ieftine si mai usoare usi, dar nu si cele mai rezistente sau bune izolatoare sunt usile cu miez din carton. Acestea au la interior structura tip fagure din hartie celulara si cu rama si fete din MDF furniruit sau melaminat.

Usi de interior din sticla

Usile de interior din sticla sunt populare in birouri, sunt transparente si ideale pentru a separa spatii care nu necesita foarte multa intimitate  si care trebuie sa para mai luminoase, mai deschise si mai aerisite. Aceste usi dau un aer sic si foarte sofisticat incaperilor, amplifica vizual spatiul si arata impecabil daca sunt intretinute in mod corespunzator.

Usi de interior cu panouri din sticla

Modelele de usi de interior cu panouri din sticla sunt ideale in decorurile retro, vintage, traditionale sau clasice.

Leave a Reply