Asus ROG Zephyrus G14 – Un laptop de gaming mic dar puternic

Un laptop de gaming perfect pentru utilizatorii dispozitivelor de ultima generatie care cauta un produs ideal pentru a se juca cele mai noi jocuri aparute pe piata, cu cerinte destul de mari, Asus ROG Zephyrus G14 este o investitie foarte buna.

Caracteristici care definesc ROG Zephyrus G14

Acest laptop de gaming compact are diagonala de 14 inch, are un design premium si un pachet hardware foarte bine alcatuit, concentrat in jurul unui procesor performant AMD si al unei solutii grafice moderne NVIDIA RTX cu Ray Tracing pentru jocuri spectaculoase.

Modelul de laptop Asus Rog Zephyrus G14 are o tastatura interesanta, fara numpad, un touchpad accesibil si foarte bun ca si dimensiuni, zona fiind acoperita de policarbonat de culoare argintie cu un aspect mat. Laptopul ofera o experienta typing foarte buna si o racire eficienta, gratie mecanismului Ergo Lift care il determina sa stea putin mai ridicat decat un laptop obisnuit.

Din punct de vedere al dimensiunilor si display-ului, laptopul masoara 324 mm in lungime si 222 mm in latime, avand o grosime de 17.9 mm. In plus, are o greutate de 1.6 kilograme si un display de 14 inch cu rezolutie full HD 920 x 1080 pixeli si o rata de refressh de 120 HZ.

Display-ul Anime Matrix al laptopului este folosit pentru customizare. Ca si specificatii hardware, se poate vorbi despre prezenta unui procesor AMD Ryzen 7 4800HS, a unui cipset cu 8 nuclee si 16 thread-uri, care se remarca prin livrarea unui nivel superior de performanta si eficienta energetica.

Solutia grafica oferita de NVIDIA GeForce de 6 GB transforma modelul Asus Rog Zephyrus G14 intr-un real laptop de gaming, placa video fiind cea mai eficienta varianta din punct de vedere energetic, iar solutia grafica este ideala pentru a rula cea mai mare parte a jocurilor de pe piata la detalii grafice maxime.

Leave a Reply