Cum asortezi in mod corect pantofii cu rochia?

Tendintele in moda se schimba aproape de la sezon la sezon, daca nu de la an la an, de aceea femeilor li se va parea extrem de dificil sa gaseasca noi metode prin care sa respecte recomandarile specialistilor de asortare a diferitelor piese vestimentare, in functie de ocazie.

Asorteaza pantofii cu rochia in functie de ceea ce vrei sa evidentiezi

Femeile care trebuie sa aleaga tinuta potrivita pentru un eveniment la care trebuie sa se imbrace elegant trebuie sa stie ca nu pot evidentia in egala masura si rochia si pantofii. De aceea, daca rochia este cea care trebuie sa fie evidentiata, incaltamintea trebuie sa vina in completare, fara a distrage atentia de la detaliile rochiei.

Cele care opteaza pentru o rochie indrazneata cu un model deosebit vor avea nevoie de pantofi simpli si deopotriva eleganti. Femeile care doresc sa evidentieze pantofii si poarta o rochie simpla, trebuie sa aleaga o pereche de incaltari cu elemente de design indraznete si o culoare pe masura.

Cum asortezi rochia cu pantofii din punct de vedere cromatic

Un alt aspect esential de care trebuie sa tina cont doamnele in ceea ce priveste asortarea rochiei cu pantofii este culoarea. Este necesar ca pantofii sa se asorteze din punct de vedere al culorii cu rochia, dar nu neaparat sa fie in aceeasi nuanta.

Pantofii trebuie sa se potriveasca din punct de vedere cromatic cu poseta sau cureaua, daca este cazul, iar culoarea neagra a incaltamintei va scoate femeile din orice incurcatura.

In cazul in care rochia are o culoare aprinsa, femeile pot opta pentru pantofi nude. In cazul in care rochia este neagra, alba, gri, verde sau bleumarin, pantofii rosii nu vor de gres. Pantofii galbeni, foarte la moda in 2020 se pot asorta cu o rochie neagra, alba, verde sau albastra.

Leave a Reply