Tu stii sa iti alegi foisorul potrivit pentru gradina ta?

Gradina este locul perfect in care proprietarii isi pot crea propriul colt de rai si propria oaza de relaxare. Ingrijirea florilor si a gardului viu, stropitul si tunsul gazonului sunt activitati ideale pentru ca proprietarii sa se destreseze in gradina. Dar gradina este si locul perfect in care oamenii se pot relaxa, pot lua masa in aer liber si pot citi. Foisorul de gradina este un accesoriu cu adevarat fermecator si un proiect ce merita din plin sa fie luat in considerare.

Foisorul de gradina este spatiul in care proprietarii isi invit  membrii familiei si prietenii sa se bucure de momente placute, sa ia masa sau sa serveasca o bautura racoritoare, dar si spatiul in care citesc o carte sau se relaxeaza jucandu-se cu copiii, un loc in care vor fi protejati de aversele de ploaie si de razele UV.

Ce tip de constructie a foisorului se potriveste gradinii tale?

Inainte de a opta pentru un foisor in gradina, proprietarii trebuie sa stie cate tipuri de astfel de constructii exista si care se potriveste spatiului pe care il au disponibil in acest sens. In primul rand, proprietarii pot opta pentru un foisor independent care are patru stalpi de sustinere fixati in sol, din lemn, aluminiu sau fier forjat.

De asemenea, proprietarii pot opta pentru un foisor adorsat care actioneaza ca o extensie si arata ca si o terasa acoperita, acoperisul fiind fixat chiar in peretii casei. Al treilea tip de foisor disponibil este cel pliabil, care poate fi asamblat si demontat dupa propriile dorinte si necesitati. Acest model poate fi depozitat intr-o husa speciala si este economic atat din punct de vedere al spatiului de depozitare, cat si al pretului de achizitie.

Leave a Reply