Ce aduce nou modelul iPhone SE si de ce este o optiune buna?

La peste patru ani de la lansarea primului model iPhone SE, specialistii Apple au scos pe piata un succesor. Lansarea noului iPhone SE a creat multa rumoare printre pasionati datorita aspectului si specificatiilor acestuia.

Modul de prezentare – ambalaj

Utilizatorii produselor Apple care sunt deja familiarizati cu stilul de a impacheta si a prezenta produsele nu au fost surprinsi sa constate ca si modelul iPhone SE editia 2020 este livrat impecabil, impachetat intr-o cutie minimalista, in care sunt ambalate castile pe mufa Lightning, incarcatorul de retea, cheita pentru cartela nano SIM, precum si cablul Lightning si cateva stickere Apple.

Design iPhone SE 2020

Nici ca design modelul iPhone SE 2020 nu surprinde foarte mult, fiind aproape identic cu aspectul unui iPhone 7, design clasic, singura diferenta fiind data de pozitionarea logo-ului Apple de pe spate.

Caracteristici

iPhone SE are un display de 4.7 inch, cu o rezolutie de 750 x 1334 pixeli si cu o luminozitate foarte buna, de 625 nits. In ceea ce priveste aspectele hardware si software, modelul iPhone SE 2020 chiar exceleaza, avand un puternic Chip inserat de Apple, si anume Apple A14 Bionic, intalnit inclusiv la modelul iPhone 11 Pro, singurele diferente de performanta fiind date de memoria RAM.

In ceea ce priveste conectivitatea, modelul iPhone SE 2020 suporta o tehnologie 4G CAT 16, cu viteze de pana la 1020/ 150 Mps. Bateria este foarte buna, usor de gestionat, valoarea de incarcare la un singur ciclu de 1821 mAh ajungand utilizatorilor pentru intreaga zi.

Nu in ultimul rand, modelul iPhone SE 2020 dispune de sistemul de operare iOS 13.5, ultima versiune, are o camera principala de 12 MP cu diafragma f/1,8 si realizeaza fotografii clare chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Cei care isi doresc un model de telefon performant, fara sa intre prea adanc in buget, pot alege noul model iPhone SE 2020

Leave a Reply