Vinde-ti masina ca Buhnici

Buhnici isi vinde masina. Pana aici nimic nou. Nu este nici primul si nici ultimul care o face, dar modul in care o face este cu adevarat de remarcat. O prezentare foarte profesionista (binenteles are avantajul experientei si cunoaste si o echipa de filmat buna) cu care pe mine unul m-a atras. Nu este genul de masina pe care mi-as dori sa o cumpar in viitor (cel putin nu in viitorul apropiat), dar prezentarea este una pe cinste. Recunosc ca este o masina foarte impunatoare, dar momentan cred ca este “un strugure putin cam acru”.

Nu am stat sa verific piata sa vad daca este la un pret foarte bun sau nu, dar cu siguranta modul in care a stiut sa-si prezinte produsul ar trebui sa dea de gandit tuturor celor care vor sa-si vanda masina, sau, macar celor care au modele de peste 20-30k euro.

O prezentare video foarte reusita, o descriere detaliata a produsului si o distribuire asa cum trebuie, faciliteaza foarte mult vanzarea.

Si pentru ca a reusit sa ma impresioneze cu prezentarea, distribuim si videoul aici. Pentru mai multe detalii legate de pret si detaliile masinii, poti intra direct pe blogului lui, buhnici.ro. Pana sa vedeti video-ul, eu va spun doar ca este vorba de un BMW M5 Full Option.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *