Vin alegerile, care sunt candidatii?

Se apropie iarasi ziua in care trebuie sa votam un nou primar, de fapt 2 noi primari, pentru ca votam unul pentru capitala si unul pentru sector. Nu-mi vine sa cred ca au mai trecut 4 ani. Mi-am adus aminte, uitandu-ma astazi in fata blocului, acolo unde primarul interimar, Baluta parca il cheama, schimba iarasi tot trotuarul, desi acesta arata impecabil si fusese refacut complet acum vreo 10-12 luni. Pai daca nu iese, e ultima ciupeala … si chiar si-asa, el crede ca lumea o sa zica, ia uite-l domle’ p’asta ce harnic e.

Dar eu inca ma intreb cu cine voteaza lumea. Daca vrei sa aflii candidatii, poti numara corturile de langa metrou. Eu am numarat 5 dimineata.

Exista un candidat la sectorul 4 pe care nu l-as vota nici daca ar candida singur si as fi obligat sa votez,Virgil Nicorescu, candidatul din partea … PDS (Partidul Dreptatii Sociale). Fost PSD-ist convins, tovarasu’ Virgil, la o simpla cautare dupa nume in Google, apare doar in stiri cu Parchet, DNA si alte institutii asemanatoare.

In rest, fiecare are sansa lui si cred ca va depinde de modul in care-si va expune programul electoral in urmatoarea perioada. Probabil ultimile 30 zile vor fi decisive si vom incepe sa vedem tot mai multe veste colorate pe strazi si oameni care doresc a fi convingatori.

La capitala treaba e destul de interesanta, nu avem nume cu state vechi in politica si se merge mai mult pe schimbare. Si noi asteptam o schimbare, dar nu doar de nume ci si de doctrina, mod de lucru si eficienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *