Un implant dentar reusit, recomand clinica la care am fost

De cand ma stiu am tot avut drumuri pe la stomatolog. Ba ca un dinte nu a crescut cum trebuie, ba o masea s-a cariat si a trebuit plombata si tot felul de alte nevoi. Dar dupa mai bine de 20 de prezente in cabinetele de stomatologie, am reusit sa-mi fac o idee care unde pot merge cu incredere pentru orice problema legata de dantura. Am luat la rand mai multe cabinete stomatologice din fiecare sector. Ajungand sa caut clinica stomatologica sector 2, am ajuns si la cabinetul Dental Artist Implant. Era destul de departe, dar pentru ca la intoarcea de la job, in zilele in care mergeam cu masina, puteam sa trec si pe aici, am zis sa incerc. De mai bine de 2 ani acesta a ramas cabinetul meu preferat si numai aici ma duc de fiecare data cand am o problema. De ce? Pentru ca nu conteaza numai modul in care este facut tratamentul, ci si persoana care o face.

Asa am ajuns ca acum 6 saptamani sa fac un tratament pentru un implant dentar, de care sunt foarte multumit pana acum. O lucrare facuta cu atentie, din care am regasit foarte mult profesionalism. Nu pot spune decat ca sunt foarte incantat de alegerea facuta si de aia am decis s-o recomand mai departe.

Pentru cei care vor sa ajunga aici, o pot face la adresa  Blvd. Chisinau 8, Bl. M2, Sc. C, Parter, Ap. 81, Sector 2. Exista si un numar de telefon fix la care se poate apela 031.8057871.
Atat pentru moment cu problemele legate de dantura. Vom reveni si in alte zile cu recenzii asupra locurilor in care mergem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *