Tu ai un magazin online preferat, dar un frizer?

Nu de putine ori m-am lovit de situatia in care trebuia sa-i cumpar piticului meu ceva si nu stiam unde e cel mai bine sa intru. Nu stiu cum e in cazul vostru, dar daca pentru tot ceea ce inseamna IT am ales sa-mi fac cumparaturile de la eMAG, pentru cele de copii am zis sa merg catre un magazin specializat din aceasta nisa. Asa am ajuns pe www.nichiduta.ro si am inceput sa cumpar de aici diverse lucruri necesare piticului meu in perioada respectiva.
Sunt deja la a 4-a comanda de pe nichiduta si totul a mers destul de bine pana acum, fara sa pierd prea mult timp cu telefoane multe, cu ridicare de produse sau alte lucruri pe care le tot patesti cu magazinele mici. Chiar ieri a venit curierul cu un pachet, aferent unei comenzi de scutece pentru vecina mea, care m-a vazut cand lansam comenzile si a zis sa-i comand si ei pentru pitic.

Asa merg lucrurile se pare, in tot ceea ce facem de zi cu zi in viata. Ne place sa avem un frizer preferat, un loc preferat unde sa mergem sa ne relaxam la o bere si sa ne simtim rasfatati de catre proprietarul barului sau de angajati, o cabana unde mergem in weekend si de ce nu un magazin online de unde sa facem cumparaturile pentru cel mic.
Chiar daca e un feedback destul de puternic pentru cei pe care ii specific in acest post, consider ca este necesar sa ne promovam toti colaboratorii cu care lucram intr-un mod eficient, asa cum e de bun augur sa zicem si cand nu avem o colaborare tocmai fericita.

Acestea fiind spuse, ma gandesc serios sa-mi fac si o lista cu activitatile pe care le fac in mod obisnuit si sa-mi trec acolo toti colaboratorii excelenti pe la care am trecut si sa ii recomand si altora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *