Urban

Top 5 cluburi din centru vechi pe care le-am vizitat

Trebuie sa incep prin a spune ca nu este top 5 cluburi din centru vechi per total ci este un top al cluburilor pe care eu le-am vizitat si in care m-am simtit cel mai bine. Topul este destul de mult influentat de seara in care s-a nimerit sa fiu prezent acolo si este posibil ca in alte seri sa nu fie la fel de atractiv sau poate am nimerit in anumite cluburi in momente in care distractia nu era tocmai la maxim. De asemenea, clasamentul fiind facut din cluburile pe care le-am vizitat in ultimi 2 ani, e posibil ca foarte multe lucruri sa se fi schimbat intre timp si situatia sa nu mai fie la fel.

MG_4482_VINTAGE

Locul 5 cel mai misto club din centru vechi in care am fost in ultimii 2 ani se afla Maraboo. Ultima prezenta a fost acum aproximativ 6 luni si trebuie sa recunosc ca m-am simtit destul de bine. Am nimerit la ziua unui prieten care era client fidel acolo, au fost si shoot-uri gratuite in cinstea sarbatoritului si muzica a fost destul de buna. Singura problema pentru care Maraboo nu este mai sus in clasamentul intocmit de mine este inghesuiala foarte mare de la bar, acolo unde ajungi cu greu, mai ales ca distributia clubului nu e tocmai una facila. Stiu ca am vrut sa iau un pahar de vodca si mi-a luat aproape 15 minute. Preturile sunt decente, atmofera este una placuta si se danseaza destul de mult, lumea prezenta in club este una menita sa intretina atmofera si nici nu iti dai seama cand trece timpul.

Pe locul 4 se afla Tunes. Desi o un altfel de club decat cele obisnuite, atmosfera este una care te inveseleste si alcoolul merge ca uns. Am fost de 2 ori in ultimul an si pot sa zic ca am participat si la karaoke intr-una din seri, fiind un club special orientat catre karaoke. E locul perfect in care poti sa bei linistit, sa te distrezi, sa dansezi daca doresti sau sa te intarati impreuna cu prietenii la o melodie de karaoke.

Pe locul 3 se afla Old City. Clubul de pe Selari nr 14 este locul perfect in care poti sa mananci ceva delicios atunci cand esti infometat, sa asculti ceva muzica buna si sa bei niste cocktail-uri excelente. Ambianta generala este una foarte placuta, astfel ca poti sa te bucuri cu prietenii intr-o seara in care nu esti pregatit sa te destrabalezi.

Locul 2 este ocupat de The Vintage Pub. Aici am fost de cele mai multe ori in trecut, fiind unul din cluburile mele preferate din centrul vechi. Daca vrei sa dansezi si consumi multa energie, aici este locul perfect. Bauturi excelente si muzica pe masura, nu ai cum sa nu te simti bine. Faptul ca este destul de aglomerat in majoritatea timpului este dovada perfecta ca este un club foarte placut.

Pe primul loc se afla S-Club. Aici am tot fost in ultimile 6 luni, fiind locul preferat si al fetelor din gasca. Toata lumea se simte foarte bine aici, muzica este excelenta, clubul ofera shoot-uri gratuite din partea casei pentru fete si atmofera este una de club de top. Ospatarii sunt foarte de treaba, de fapt tot staff-ul clubui este de treaba. Bauturile sunt in media pretului din centru vechi si cocktail-urile sunt foarte delicioase. Totusi ce ne face sa mergem destul de des acolo este muzica excelenta, fiind pritre cluburile cu cea mai incendiara atmofera din centrul vechi.

Tagged , ,

About Dan

Trade Marketing Specialist. Pasionat de tot ce inseamna marketing digital si bine documentat despre segmentul SEO.
View all posts by Dan →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *