Sa incepem lectiile de franceza

2654Pentru ca m-am lovit de mai multe ori pana acum de materiale care erau in franceza sau chiar de clienti care doreau sa le fac o promovare pe teme legate de limba franceza, m-am decis sa urmez si eu un curs de franceza in viitorul foarte apropiat. Si asa am inceput sa caut pe internet tot felul de oferte de cursuri prin care pot invata franceza. Intr-un timp foarte scurt am gasit mai multe oferte si apoi am inceput sa le studiez. Faptul ca in liceu am studiat si franceza nu m-a pus in situatia in care sa o asociez cu limba chineza la primele cuvinte, astfel ca m-am orientat un pic catre partea de gramatica franceza, acolo unde stiam ca nu sunt foarte stapan pe situatie.
Daca pentru limba engleza ma descurc suficient de bine pe orice canal de promovare pe care l-am intalnit pana acum, trebuie sa dezvolt un pic aria de posibilitati, astfel ca dupa franceza voi incerca probabil si un pic de germana. Si cum prin februarie urmeaza sa fac o vizita Paris-ului, va pica tocmai bine pentru a-mi testa rezultatele acestui curs.

Pentru cei care au avut experienta cursurilor limbi franceze pana acum, as fi tare curios sa aflu cateva pareri cat de grea este partea de gramatica. Nu imi e teama ca nu m-as descurca, dar nu stau extraordinar de bine cu timpul si trebuie sa vreau sa stiu la ce sa ma astept din punct de vedere a cuvintelor tehnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *