Sa bem ceai verde

Pentru ca sanatatea este pe primul loc, trebuie sa stim ca exista un anumit ceai foarte benefic in multe dintre nevoile omului. Dupa ce am citit un pic despre proprietatile lui, am descoperit ca ceaiul verde poate aduce foarte multe avantaje omului de rand, daca este consumat intr-o cantitate recomandata.

Cum bem ceaiul verde

Modul in care bem ceaiul verde este foarte important si are un efect direct asupra functiei terapeutice a acestuia. Daca in culturile orientale ceaiul verde era consumat foarte des, fiind o cantitate foarte intalnita cea de 3 cani pe zi, acum ar fi de preferat sa ne limitam doar la 2 cani zilnic pana in ora 18:00, astfel evitam insomniile. Cea mai buna selectie cred ca este compusa din o cana de ceai verde dimineata si una la pranz, astfel antioxidantii cu functii de vindecare ai acestuia facandu-si efectul intr-un mod eficient.

Doza de ceai recomanda

Cantitatea de ceai verde recomandata pentru o cana este de 2 grame. Aceasta se rezuma la frunzele de ceai verde si se gasesc in comert imbuteliate la plic. Apa trebuie sa aiba intre 80 si 90 de grade in momentul adaugarii ceaiului.

Cura de slabire cu ceai verde

Pentru ca are foarte multe efecte benefice corpului, unul dintre acestea este si acesla de detoxifiere a ficatului si a organismului, lucru ce ajuta in curele de slabire pe care doamnele si domnisoarele le cauta cu interes. Continutul ridicat de polifenoli este motivul acestor proprietati ale ceaiului verde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *