S-a umflat prietenul in pene

De aproape 4 ani nu am mai vorbit cu un coleg de facultate, care era destul de slabut. Cand zic destul de slabut, la 1 metru si vreo 75 de centimetri inaltime, avea cam 65 de kilograme. Nu era sub limita admisa, dar daca batea vantul un pic mai tare, cred ca avea nevoie de 2 caramizi in buzunar. Acum serios vorbind, chiar era destul de slab pentru inaltimea lui.
Ce credeti ca se intampla. Ma intalnesc cu el acum vreo cateva zile, pentru ca isi dorea sa deschida un magazin online si sa-i dau cateva sfaturi, sa-i explic cam la ce sa se astepte, ce cheltuieli o sa aiba si cam cum sa se promoveze eficient, pentru a nu investi aiurea bani.

Cand il vad, raman destul de suprins ca al meu coleg pe care il puteam duce in carca 10 kilometri fara sa il simt, acum are niste pachetele de muschi foarte bine definite si destul de bine puse pe corpul lui. Nu ai cum sa nu ramai suprins, dupa ce timp de aproape 5 ani l-am vazut zi de zi si oricat de mult mancam impreuna la MC sau la KFC, el tot la fel de “gras” era.

Evident ca nu am putut sa raman indiferent si am inceput sa-i pun o multime de intrebari. Prima intrebare a fost binenteles “ce ai bagat in tine?”. Binenteles ca la inceput a fost destul de reticient si tot incerca sa-mi zica de niste suplimente, ba ca merge foarte mult la sala, intr-un final dand repede o cautare pe Google dupa magazin steroizi, a inceput sa-mi explice ca s-a ajutat un pic si de asta. Nu era atat de deschis cand vorbeam despre asta, dar era mandru tare de corpul lui, asa ca nu am insistat prea tare pe acest subiect.

Dupa aproximativ o ora de stat de vorba, perioada in care am devorat si cateva beri (nu stiu exact cate au fost, dar cred ca vreo 4), a inceput sa-mi povesteasca mai multe de complexul pe care l-a avut tot timpul cu corpul lui si motivul pentru care a ales sa bage prostii in el.

A fost o iesire chiar misto, desi l-am zapacit si i-am tot zis ca s-a umflat in pene, pentru ca ii spuneam Strutul pe vremea facultatii, datorita faptului ca era slab, avea gatul lung si cand s-a bagat odata sub banca, era exact ca un strut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *