Recomandam laptopuri prietenilor?

In ultimul timp cred ca am recomandat mai multe laptopuri de cat isi poate cineva imagina si asta pentru ca lucrez in nisa si cunosc cu ce se mananca fiecare particica a acesteia. De la banalele laptopuri de office, pe care le-am recomandat pentru ca era necesar fiecaruia pe acasa sau prin vacante, pana la laptopuri destul de complexe pentru gaming, grafica sau alte aplicatii ce sunt din ce in ce mai pretentioase. Chiar zilele trecute stiu ca discutam cu un bun prieten, care dorea sa-si cumpere un laptop de gaming ceva mai bun, urma sa-l ia cu un card (numai stiu sigur daca era Avantaj sau altceva), dar dispunea undeva pe la 4000 de lei, asa ca am zis sa-l ajut cu placere. Recunosc ca si eu mai citesc articole scrise de altii, pentru ca mereu sunt persoane care sunt mai bine documentate sau mai pregatite pe un anumit subiect, chiar zilele trecute citisem articolul asta http://besty.ro/cele-mai-bune-laptopuri/. Totusi recomandarea mea a mers fara nici o urma de indoiala catre un Asus ROG, mai exact modelul GL552VX-CN059D, care vine echipat cu un processor Intel® Core™ i7-6700HQ 2.60GHz, Skylake™, 15.6″, Full HD, 8GB, 1TB, DVD-RW, nVIDIA GeForce GTX 950M 4GB. Pretul de numai 3500 lei (fiind la promotie de la 4300 lei), este unul chiar bun si cred ca este o recomandare destul de buna, tinand cont ca este destul de compacta. I-am recomandat sa mai opteze pentru inca 8GB de ram, astfel inca sa nu-si mai faca probleme cu nici un joc pentru o buna perioada de timp in viitor.

In articolul celor de la http://besty.ro am vazut recomandari pe mai multe segmente, dar cred ca ROG este cea mai buna optiune atunci cand discutam strict de gaming.

Pe langa aceasta recomandare, nu mai bine de saptamana trecuta i-am recomandat unei persoane un i3 cu placa video dedicata, pentru utilizare zilnica destul de lejera si pentru aplicatii obisnuite, precum un film, o muzica sau un joc ceva mai slabut. Ce-I drept acesta a fost intr-o promotie la eMag si a costat doar 1200 lei (mai exact 1199).

Atat cat voi fi si eu suficient de documentat, nu voi inceta sa fac si eu recomandari. Cand nu voi mai putea, cu siguranta ma voi orienta si eu catre altii ceva mai pregatiti decat mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *