O lada de bere

O lada de bere, concurs seopedia

Pentru ca acesta este un concurs SEO, organizat de colegii de pe seopedia, ce are la baza o lada de bere rece, m-am gandit ca e cel mai bun prilej sa-mi testez cunostintele seo, dar in acelasi timp sa evaluez si potentialul blogului personal, deschis doar de cateva saptamani. Si cum am observat deja o concurenta foarte acerba, dar din pacate nu am apucat sa ma inscriu oficial, incercarea mea este doar un test.
Nu cred totusi ca voi reusi sa ating prima pagina pentru cuvantul target, si anume o lada de bere, dar mi se pare suficient de distractiva tema. Vechimea blogului meu personal, si autoritatea nu ma ajuta deloc in aceste momente, dar cu siguranta o va face in viitor.

O lada de bere rece mereu binevenita

Deja am reusit sa am o mica parere de rau ca nu am vazut concursul mai devreme, poate as fi reusit sa candidez cu succes la primul loc, dar din pacate am ratat. Pentru asta o sa ma motivez singur, cumparandu-mi o lada de bere de la gheata din propriul venit.
Daca ar fi fost o lada frigorifica goala, parca nu m-ar fi interesat atat de mult precum ceea cu bere. Cand vine vorba de bere, am o slabiciune. Si aceasta slabiciune e cu atat mai intensa, cu cat este vorba si despre SEO.

Cat costa o lada de bere in hypermarket

Acum ca am ratat inscriere in concurs, si o sa trebuiasca sa-mi cumpar singur o lada de bere (nu ca daca apucat, ajugeam primul), va trebui sa ma interesez cat costa aceasta in hypermarketurile din Bucuresti. Cel mai probabil tinta principala va fi Carrefour Grand Arena, fiind si cel mai aproape. Ar mai fi varianta Real, dar cred ca va fi mai la indemana Grand Arena. Nici Cora nu este foarte departe, ma refer la ceea din Sun Mall, dar tinand cont ca nu ma duc sa cumpar doar o lada de bere, ci mai multe lucruri, o sa ma orientez catre Carrefour.
Totusi am primit si o promisiune. Nevastica mea a promis ca da ea lada de bere, daca reusesc sa intru in top 100 cu acest articol. Deci am reusit sa obtin un target mai realizabil.

De ce este o lada de bere asa importanta

Nu cred ca importanta foarte mare o are lada cu bere in sine, ci mai mult concursul. Nici nu cred ca cineva dintre participanti are de gand sa castige o lada de bere pentru ca este stors de sete, ci din initiativa concursului. Am vazut ca sunt participante si fete la acest concurs, dintre ele regasind-o pe Denisuca chiar pe prima pagina (locul 9 daca nu ma insel). Ar fi fost interesant sa o vad pe domnisorica cum se rasfata cu o lada de bere impreuna cu prietenele ei, facand print screen la clasament si postandu-l pe seopedia.
Nu cred insa ca actualul lider va mai putea fi doborat, tinand cont ca mai sunt doar cateva zile pana la final.
Cred ca ar fi interesant sa facem un astfel de concurs lunar, reusind in acest fel sa unim un titlu de articol intre cei prezenti si pe seopedia.
Si cum poate cineva sa zica ca nu e important un pack de bere, cand acesta are si melodii dedicate pe youtube.

Poate o lada de bere sa ne salveze ziua?

Tinand cont ca e vorba de bere, indiferent de cantitatea acesteia, ea poate sa ne salveze intreaga zi. Mai ales acum in perioada in care sunt peste 30 de grade afara, si dupa ce conduc “furnica” mea pana acasa, chiar daca am aer conditionat, reusesc sa ma frig cu mainiile de volan si de schimbator.
Acum ca ne referim la o bere, la mai multe sau chiar la o lada de bere, programul de dupa influenteaza cantitatea. De cele mai multe ori bem mai mult de o bere, caldura fiind “singura vinovata”. Chiar nu as putea sa ma limitez la o singura bere, atunci cand afara sunt 38 de grade, iar eu am condus aproape o ora, sa ajung acasa 4 kilometri. As fi desfacut o bere inca de la volan, dar inca n-am inscris masina pe numele meu (gluma… cred).

Daca e gratis, o lada de bere e mai buna

Acum ca nevasta mea a reusit sa-mi stabileasca un obiectiv mai usor de realizat, numai e nevoie sa-mi platesc singur berea (de fapt cred ca tot sigur mi-o platesc, pentru ca avem banii la comun). Dar ideea ca vine din partea ei, parca deja imi face sete. Nu cred ca va fi tot o lada de bere Corona, asa ca in cazul concursului, dar cu siguranta va fi una de Ursus. Sper totusi sa nu se gandeasca si la sufletelui ei, si sa cumpere Cooler sau Radler. De cand am masina, m-am cam saturat de aceste beri limonada.

Cum facem rost de o lada de bere rece gratuita

Pentru cei care doresc sa faca rost de o lada de bere gratuita, trebuie cunoscut faptul ca acest lucru inca e posibil, daca reusesc sa scrie la comentarii ce numar am la masina. Cu toate ca nu cred sa am vreun cititor, cel putin deocamdata, am zis sa ofer si eu o lada de bere unui cititor care va posta la comentarii numarul meu de la masina. Acesta se regaseste intr-un alt post de al meu, si cum nu am foarte multe posturi momentan, nu cred ca va fi greu. Daca vor fi mai multe raspunsuri, atunci voi alege castigatorul random (cu random.org), si il voi anunta intr-un alt post pe data de 10 iulie.

2 Comments
  1. Kassandra
  2. Theo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *