O clinica stomatologica de nadejde

Nu de multe ori ai ocazia sa primeste servicii ireprosabile, atunci cand apelezi la un specialist, indiferent de nisa pe care se afla acesta, mai ales atunci cand operatiunea se intinde pe un termen mai mare. Aproape de fiecare data apar mici lucruri care mananca timp, bani sau nervi. Insa de aceasta data totul a decurs perfect. Din punct de vedere stomatologic, serviciile au fost ireprosabile, pentru care am decis sa prezint serviciile oferite intr-un articol.

Lista de servicii:

  • implant dentar – un serviciu pe care l-am incercat si de care ma declar foarte multumit, mai ales ca eram destul de speriat inainte sa-l fac.
  • proteze dentare – au fost recomandarea mea pentru un membru mai batran al familie si se pare ca totul a decurs asa cum trebuie.
  • albirea dintilor – folosit de o prietena foarte apropiata, am ramas uimit de rezultate.
  • aparate dentare – recomandate pentru o fetita de doar 9 ani cu o mica problema de dezvoltare a dintilor. Se pare ca totul merge conform programului.

Pe langa aceste servicii, mai gasiti si alte lucrari stomatologice de incredere, dar pe care nu le pot recomanda in mod direct pentru ca nu cunosc. Am decis sa vorbesc strict doar despre cele la care am avut o recomandare sau un feedback direct.

One Response
  1. Gabriela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *