O amintire

Te iubesc cel mai mult, ba eu mai mult!

Esti cea mai frumoasa, ba tu esti cel mai frumos!

Imi vin in minte de fiecare data cand incerc sa ma gandesc ce e mai bine pentru fiecare dintre noi. Le am proaspete in memorie, parca le aud in fiecare zi si parca tanjesc sa le spun in fiecare secunda. Sunt cuvintele de rasfat, dintr-o serie imensa de alte cuvinte pe care, cu doar cateva saptamani in urma, le spuneam cu un zambet perfect pe buze.

Acum… totul pare sfarsit. Orice iti spun si orice vreau sa-ti arat, le tratezi cu indiferenta, o indiferenta ce vrea parca sa ascunda adevarata ta fiinta. Cea alaturi de care am trait cele mai frumoase clipe din viata. Am vazut cum e sa iubesti cu adevarat, am inteles ca sufletele pereche exista si ca milioane de oameni tanjesc dupa asta. Si tu ai vazut asta, chiar daca vrei sa te faci ca nu e asa.

Indiferent de ce vei face de acum incolo, vei compara cu fiecare lucru pe care l-am facut impreuna. Si da… nu vor fi niciodata la fel, pentru ca noi am fost perfecti. Nu intelegi, perfecti!

Cand vei face dragoste, iti vei aduce aminte de fiecare secunda petrecuta cu mine. Nu vei mai trai aceeasi intensitate, nu va mai fi aceeasi adrenalina, totul va fi simplu si gandul tau va fi tot timpul in alta parte. Nu te vei putea intoarce cu spatele, pentru ca iti vei aminti de momentele in care amorteai si cadeai la mine in brate. Nu vei putea ridica genunchii la piept, pentru ca te vei astepta la ceva minunat… si aproape sigur, toate acestea nu vor mai veni niciodata.

Am stiut tot timpul ca nu esti a mea, am inteles in fiecare secunda a relatiei noastre ca imi va fi imposibil sa te aduc langa mine, pentru totdeauna, dar am sperat ca te voi face sa te simti speciala, cat mai mult posibil.

Stiu, nu sunt perfect… nici nu cred ca poate fi cineva asa. Stiu am facut greseli, am fost gelos in momente in care nu trebuia sa fiu, ti-am cerut sa faci lucruri pe care nu le-ai facut din inima, dar stii ceva? Fiecare secunda in care mi-ai spus ca ceva nu iti convine, m-a apropiat mai tare de tine. Nici tu nu esti perfecta, nimeni nu e, dar… impreuna eram perfecti. Imi doream din suflet sa mergem impreuna la o nunta, sa dansam ca nebunii, sa mergem cu tatal tau la pescuit si sa beau cu el o bere, avandu-te pe tine sofer, sa gatesc alaturi de tine si sa cerem sfaturi mamei tale, facand-o sa se simta o femeie puternica, sa o ducem pe “little sister” in locuri fun, sa o iubeasca si sa o aprecieze pe sora ei mai mare si sa o ia ca un model. Eu nu te-as fi iubit doar pe tine, pe intreaga ta familie.

Nu ti-as fi zis niciodata “ti-am zis eu”, ci te-as fi incurajat si sustinut. Eu vin dupa tine la 12 noaptea sa te iau de la meci, nu te sun sa-ti scot ochii ca nu ai timp de mine.

Therme, Berceni, Arges, Glina, Predeal, toate aceste locuri sunt si vor ramane speciale pentru mine. Au fost experiente care nu le-am trait niciodata, pentru ca nu am avut cu cine si pe care sunt sigur ca nici tu nu le vei mai trai prea curand. Pentru ca doar sufletele pereche se pot completa in tot ceea ce fac.

Acum stiu ca nu mai e nimic de facut. Nu mai am putere sa-ti scriu mesaje, nu mai pot sa te intalnesc dimineata, sa te vad indiferenta si sa ma gandesc ca… funduletul care mi se intoarce la Unirii, candva il tineam in palme sau il ciupeam chiar in metrou.

Totusi, vreau sa stii ca si acum, cand esti atat de indiferenta, te iubesc peste puterile mele de a intelege. Chiar daca stiu ca nu vom mai fi niciodata impreuna, nu ne vom mai strange in brate si poate, in timp o sa uitam toate astea, eu am o amintire de la tine, una pentru care ai facut sacrificii. Sacrificii pe care erai dispusa sa le faci fara sa privesti in spate candva. Sacrificii si promisiuni, care acum le-ai uitat cu desavarsire.

Totusi eu am ramas cu amintirea textului “can’t wait” si cu asta

img-20160929-wa0000

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *