Modele de carti de vizita inedite

Astazi citeam un articol venit in feed si mi-a sarit in ochi un titlu. Cele mai inedite modele de carti de vizita. Binenteles ca nu am putut sa ma abtin si am inceput sa caut care sunt cele mai interesante si mai amuzante modele de carti de vizita, si am reusit sa aleg cateva modele care mi-au sarit in ochi.

Modelele sunt binenteles de prin afara si inainte sa fac articolul, am vorbit cu Bogdan de la www.carti-vizita.org sa vad cat ar costa sa faci o astfel de carte de vizita si daca au in randul clientilor cereri de carti de vizita ciudate sau amuzante. Binenteles ca si companiile de la noi vin cu tot felul de cereri, care mai de care mai ciudate, dar clientul nostru stapanul nostru.

Am facut un top 5 al celor mai interesante modele de carti de vizita.

Locul 1 este ocupat de o carte de vizita din domeniul bicicletelor. Ea poate fi folosita fie de cei care vand produse din domeniu, fie de producatori/importatori de piese de biciclete.

carte-de-vizita-biciclete2

carte-de-vizita-biciclete

Locul 2 este ocupat de o carte de vizita pentru cluburi de Yoga sau Aerobic. E in forma de saltea si este foarte ingenioasa.

carte-de-vizita-yoga

Locul 3 revine unei carti de vizita ce poate fi folosita de fotografi profesionisti sau amatori, ori de magazinele care vand produse de fotografie.

carte-de-vizita-fotograf-profesionist

Pe locul 4 se instaleaza un model de carte de vizita pentru cabinetele stomatologice sau medici stomatologi particulari.

carte-de-vizita-dentist

Locul 5 in clasamentul cartilor de vizita este alocat domeniului alimentar, fiind ceva foarte atractiv.

carte-de-vizita-alimentar2

Acestea sunt doar cateva din cartile de vizita pe care le-am gasit in online. Binenteles ca exista multe alte modele foarte interesante si foarte atractive, dar am zis sa nu fac decat un top 5 cu cele care mi-au atras mie cel mai tare atentia. Chiar si la noi gasesti variante foarte interesante pentru diferite domenii de activitate,  aici fiind doar cateva din cele care mi-au atras atentia.

Indiferent de domeniul in care activeaza afacerea, o carte de vizita care reuseste sa atraga atentia si nu este doar una obisnuita, va fi mereu un plus in fata partenerilor de afaceri, care tin cont de fiecare detaliu.

Peste 70% din firmele din Romania foloseste carti de vizita clasice, pe carton obisnuit de 300g, fie din lipsa de cunostinte in domeniu sau din cauza pretului mult mai scazut, dar cu siguranta imaginea conteaza, asa ca e de preferat o carte de vizita ceva mai speciala, indiferent de domeniul de activitate. Nu trebuie sa fii expert in domeniu, pentru asta exista firmele care sunt specializate in realizarea cartilor de vizita, iar design-ul il platesti o singura data, fiind cazuri in care poti primi un design gratuit, daca ai o comanda mai speciala de carti de vizita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *